Wpis z mikrobloga

Jak sobie przypomnę, że Natan był na belce tagu, a 3/4 jego fanów tutaj miało jego zdjęcie na profilowym, to aż mnie skręca z zażenowania.
Od samego początku na niego plułem, bo wiedziałem, że to zakłamany farmazon. A teraz się okazało, że jeszcze pisek pdfa.

#famemma
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Papileo to że jest jego psem 3/4 tagu wie od ponad roku, nie przypisuje do siebie takiego samo zachwytu.. wykopki bardziej były podniecone że dawał dobre show, nikt go nie przebił swoją dymogennoscia, może to zasługa właśnie baxtona przez którego był chroniony.. a że się z nim kumpluje to jego sprawa.. czy na tym źle zyskuje też jego problem.. nam dawał rozrywkę i show
  • Odpowiedz
@Papileo: prawda jest taka że na konferencjach o-----ł performance którego już nie powtórzy nikt.

Pech chciał, że poza konfami typ nie ma żadnego pomysłu na siebie i w okresie 'niepromocyjnym' jego reputacja spada bo nie robi nic poza rzucaniem farmazonów
  • Odpowiedz
@Papileo: Po jego wystepach w kanale frik "ktory jest niczyj", juz bylo wiadome ze to kłamca i jego pies, a po jakims czasie znowu zaczeliscie go wynosic na piedestal, jak tylko Zaleckiemu zaczał dogryzac
  • Odpowiedz
od samego początku na niego plułem, bo wiedziałem, że to zakłamany farmazon. A teraz się okazało, że jeszcze pisek pdfa.

@Papileo: pytanie jeszcze co pisałeś o jego występach na clout i czy oglądałeś aferki boxdela. bo jeśli ci się podobały a każde aferki baxtona komentowałeś na bieżąco to w sumie nie różnisz się niczym od ludzi co go tutaj wielbili jak boga xd
  • Odpowiedz