Aktywne Wpisy

Marcinnx +90
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Tyrande +3
#fotelbiurowy
wkurzona jestem. Kupiłam sobie niecały rok temu fotel "gamingowy". Na początku było git, ale obecnie krzesło kuchenne jest wygodniejsze od tego gówna.
Spędzam tam dużo czasu, ale jest to użytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku już jest odbity kształt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyć gdzie leżały pośladki, gdzie nogi i widać w którym miejscu był pieróg. D--a czuje plastik
wkurzona jestem. Kupiłam sobie niecały rok temu fotel "gamingowy". Na początku było git, ale obecnie krzesło kuchenne jest wygodniejsze od tego gówna.
Spędzam tam dużo czasu, ale jest to użytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku już jest odbity kształt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyć gdzie leżały pośladki, gdzie nogi i widać w którym miejscu był pieróg. D--a czuje plastik

Pytanie do związkowych znawców: od 8 lat jestem z związku, a od jakiegoś roku zaczęłam podgadywać chłopaka o potencjalne oświadczyny i jakąś trwałą deklarację z jego strony. Nie usłyszałam żadnych konkretów i w zasadzie ten temat jest przez niego całkowicie olewany. Jak "zmusić" chłopaka do wypowiedzenia się w tej kwestii (gadanie o pierścionku nie przyniosło żadnego skutku)? XD
Nie ukrywam, że fajnie by było w końcu wiedzieć na czym się stoi, tym bardziej, że według powszechnej mirkowej opinii, jestem już dość stara (29 lvl).
#tinder #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: serio nie wiesz i kawałek obrączki sprawi że magicznie będziesz wiedziała?
- w dobrym związku brak pierścionka niczego nie zepsuje
- w złym związku pierścionek niczego nie naprawi
jesli facet chce laskę za zone to w rok się oświadczy
A jak jakaś jest z wygody na 'zobaczymy co bedzie' to sie nigdy nie doczeka.
Nie zdziw się, jeśli się rozstaniecie i po pół roku bedzie zaręczony z inną - historia stara jak świat
@Feministka2000 no dokładnie
@mirko_anonim: mądry facet
@Feministka2000: żadko się zgadzam z feminasistką, ale tak
@thorgoth nie chodzi stricte o sam pierścionek (obyłoby się nawet bez niego), ale o jakąś poważniejszą deklarację, że chce się spędzić z drugą osobą resztę życia czy cokolwiek.
@jazdaniebieski2023 wychodzi na to, że za 5 lat będę starą panną z kotem. XD
@cynamonowazaslona pytałam kilkukrotnie, ale byłam zbywana, a też nie jestem osobą, która potrafi brnąć
I też nie powiedziałabym, że instytucja małżeństwa jest niewiele warta - niektórzy dzięki niej mają lepszą optymalizację podatkową. Już nie poruszając ewentualnej kwestii spadku. XD
─────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta