Aktywne Wpisy
duzy_krotki +671
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
koronawirus +364
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
Pytanie do związkowych znawców: od 8 lat jestem z związku, a od jakiegoś roku zaczęłam podgadywać chłopaka o potencjalne oświadczyny i jakąś trwałą deklarację z jego strony. Nie usłyszałam żadnych konkretów i w zasadzie ten temat jest przez niego całkowicie olewany. Jak "zmusić" chłopaka do wypowiedzenia się w tej kwestii (gadanie o pierścionku nie przyniosło żadnego skutku)? XD
Nie ukrywam, że fajnie by było w końcu wiedzieć na czym się stoi, tym bardziej, że według powszechnej mirkowej opinii, jestem już dość stara (29 lvl).
#tinder #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: serio nie wiesz i kawałek obrączki sprawi że magicznie będziesz wiedziała?
- w dobrym związku brak pierścionka niczego nie zepsuje
- w złym związku pierścionek niczego nie naprawi
jesli facet chce laskę za zone to w rok się oświadczy
A jak jakaś jest z wygody na 'zobaczymy co bedzie' to sie nigdy nie doczeka.
Nie zdziw się, jeśli się rozstaniecie i po pół roku bedzie zaręczony z inną - historia stara jak świat
@Feministka2000 no dokładnie
@mirko_anonim: mądry facet
@Feministka2000: żadko się zgadzam z feminasistką, ale tak
Obsrane majty wyprane ma, dostęp do okolic seksualistycznych jest, małżeństwo dzisiaj to s---------o dla mężczyzny
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@thorgoth nie chodzi stricte o sam pierścionek (obyłoby się nawet bez niego), ale o jakąś poważniejszą deklarację, że chce się spędzić z drugą osobą resztę życia czy cokolwiek.
@jazdaniebieski2023 wychodzi na to, że za 5 lat będę starą panną z kotem. XD
@cynamonowazaslona pytałam kilkukrotnie, ale byłam zbywana, a też nie jestem osobą, która potrafi brnąć i siłą dążyć do uzyskiwania odpowiedzi. W sumie może to też trochę kwestia strachu przed odpowiedzią, która średnio by mi
I też nie powiedziałabym, że instytucja małżeństwa jest niewiele warta - niektórzy dzięki niej mają lepszą optymalizację podatkową. Już nie poruszając ewentualnej kwestii spadku. XD
─────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta