Aktywne Wpisy

darknightttt +5
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +7
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

Przecież zgodnie z tym rozkładem pacjent ledwo co zdejmie kurtkę, rozsiądzie się na krześle i zaraz musi zbierać się do wyjścia xD
#konowalposting #lekarz100k #heheszki #wroclaw
źródło: 64EF91A4-8FB1-46E0-80F0-5BA50D7645EF
PobierzA poza tym ja jak byłem na nfz, to pare osób miało na jedną i tą samą godzinę czyli np: 8:00.
Nie 8:05, potem 8;10 tylko wszyscy na 8:00
A tak serio: dobrze mowisz
@PremeditatioMalorum: jakie 25 minut? Ostatnio wychodzę od psychiatry po 4 minutach, ale co prawda chodzę na NFZ :)
Ale urojenie mi sie podoba ze lekarz za 5 min kasuje 280
Ludzie ustawiaja takie godziny, zeby byc elastyczni i zeby uzytkownik sobie kliknal co mu bardziej pasuje. Jezeli ktos wybierze np 1020 to mozna ustawic aby nastepne sloty zniknely; ustawia sie dlugosc wizyty
@Nadia_: przecież ta śmieszna strona, podobnie jak np. gowork, umożliwia moderowanie opinii za kasę. Nie twierdzę, że tak było w tym przypadku, bo może faktycznie jego pacjenci to głąby, którym te 5 minut nie przeszkadza, ale naprawdę trudno znaleźć negatywne opinie na tym portalu u lekarza, który ogarnia internety i ma ruch w interesie.
@saib75: Bo na tym to polega. Część chorób skóry jest po prostu nieuleczalna. Nie tak jak BIAŁACZKA czy RAK który prowadzi do śmierci, ale po prostu nie ma lekarstwa albo sposobu, żeby się pozbyć np. łojotoku. Można tylko łagodzić objawy.