Aktywne Wpisy

darknightttt +5
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +7
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

#krakow #polityka
@Adwokat_Vanessa_Smaruj-Rogala: ja i większość moich znajomych to elektorat KO, a poszliśmy odwołać pacana. Pogarda wobec mieszkańców raczej nie popłaca, a poza tym Kraków nigdy nie był chętny partyjniackim prezydentom - wielkim zaskoczeniem było, że w ogóle Miszalski przeszedł.
BTW za jego odwołaniem głosowało więcej osób niż za jego powołaniem xD
@Strigiformesman: wyniki Kidawy Błonskiej w wyborach 2020 pokazują że jednak nie zawsze ślepo popierają
Ten sam który został w domu? XDDDDDDDDDDDDDD
Skąd masz takie informacje że elektorat KO został w domu?
Moi znajomi, którzy w ostatnich wyborach głosowali na KO uczestniczyli w tym referendum i z tego co wiem było to dość powszechne zjawisko.
@nitemar_: Przecież chcieliście uśmiechniętej brygady, sct, podwyżek i 19 latek od miszalskiego na stołkach
XD
Komentarz usunięty przez autora
@Adwokat_Vanessa_Smaruj-Rogala: ja serio chciałbym móc brać wpisy pisowców na poważnie, no ale xD