Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

gdzie po prostu nie mieścisz się w widełkach lasek na tinderze. Pytanie czemu nie ustawicie sobie na mniej?

Nie mam #tinder i nie zamierzam mieć. Siedlisko pustych lasek w wyj#banym ego chcące por0chać chada, a jak sie ten znudzi to znajdą sobie innego jelenia.
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: wiele wartościowych kobiet też wchodzi w Tindera, potem widzą jaki mają wybór i siłą rzeczy zaczynają wymyślać i mieć większe wymagania. Albo szybko poznają od razu faceta do związku albo siedzą tam miesiącami czy nawet latami, ciągle wierząc, że ktoś jeszcze lepszy się pojawi, z jeszcze lepszym vibem od samego początku. Wiadomo, że jest to niszczące.
  • Odpowiedz
@default1: dokładnie, największa destrukcyjnym aspektem tych wszystkich aplikacji jest ogromna nierównowaga między liczba kobiet i facetow, a później już są wszystkie trgo konsekwencje- Absurdalne oczekiwania kobiet , desperacja mężczyzn, traktowanie mężczyzn jak towary na półce...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie wiem po co kłamać, skoro bardzo dużo kobiet preferuje by facet był trochę starszy. Parę moich relacji ostatnimi czasy to było tak do 10 lat mniej i żadna nie dawała odczuć że jest to wada, wprost przeciwnie traktowały to jako zaletę i się fajnie uzupełnialiśmy. Jak zrobiłem wywiad to poprzedni partnerzy też byli najczęściej starsi. Miałem też przypadek że dziewczyna miała zawyżony wiek i dopiero później wyszło że
  • Odpowiedz