Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +25
Może niektórzy dostaną piany przez ten wpis, no ale trudno. Żeby zrozumieć, dlaczego kawka w Polsce kosztuje 20 złotych, wystarczy wyjść w zwykły dzień roboczy - w ciągu dnia - na miasto/dzielnicę/osiedle i pochodzić po różnych lokalach gastro, kawiarniach, ciastkarnio-kawiarniach itd. Jeżeli znajdziecie kogoś w środku, to będzie sukces. W takiej kawiarence/ciastkarni obok mnie dopiero po południu robi się ruch. W ciągu dnia ktoś tam wpadnie i kupi raz na pół godziny.
źródło: image
Pobierz
sztywny_misza +45
źródło: IMG_8271 (1)
Pobierz

Brał ktoś z was Cichy ślub zagranicą? Jakie kierunki polecacie? Nie wyobrażam sobie ślubu z Polsce i tańczenia do napisu Love xD śluby w Polsce to nuda. Budżet 30k. Tylko my. Co polecacie?
#akub #wesele #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to nie tak, że sobie nie wyobrażasz, po prostu z 30k cię na to nie stać XD
────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@moll mogę ale co to za atrakcja brać ślub w urzędzie? Wolę na ciepłym piasku.
─────────────────────
Kilka Mirków pisało, że korzystało
─────────────────────
@mirko_anonim: a kto Ci każe zrobić ślub w Polsce z tańczeniem do napisu Love?
@mirko_anonim: nigdy nie widziałem, żeby na ŚLUBIE ktoś tańczył do napisu love, więc naucz się poprawnie formułować myśli, amebo. Biorąc to pod uwagę już wiem, że jesteś robakiem którego nie stać na normalne wesele, więc kombinuje jak koń pod górę, by wybranka mogła
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91