Aktywne Wpisy

ponton +190

ossprime +75
Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rusza do przodu. Pierwszy strzał pada, gdy obie jego nogi znajdują się na lewo od pojazdu. Potem jeszcze poprawia 2 razy przez otwartą boczną szybę auta, gdy o jakimkolwiek zagrożeniu dla niego nie ma mowy. It's over dla chłopa.
#usa #minneapolis #policja #ice
#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
Pobierz

ja poznalem aktualna rozowa na tinderze na poczatku 2023. nie jest to idealny match (a przynajmniej tak mi sie wydaje, moge byc w bledzie), ale i tak, jest to osoba z ktora dogaduje sie najlepiej od dlugiego czasu. o poprzednim rozstaniu (ktore do dzisiaj mnie troche boli) bylem zalamany bo stracilem osobe, z ktora mialem najlepsza chemie w zyciu, jednoczesnie nie majac szczescia do relacji, od poznania tamtej bylej
za byla dalej tesknie, ale to wynika z bardzo wielu czynnikow, glownie okolicznosci rozstania, szkoda gadac, w-----a mnie to, bo minelo od tego juz kilka lat.
wydaje mi sie ze po tamtej relacji cos we mnie peklo i jakos strasznie zesztywnialem, zobojetnialem, pewnie jest to jakis mechanizm obronny/coping - nie chodze juz na zadna terapie/nie biore lekow od ponad poltora roku, nie
Nie wiem po h@j w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie zaj@biste? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało więc jak nie ruszycie d@py z Polski to i tak pewnie nie znajdziecie, a wychodzenie
@mirko_anonim: Moje 2 koleżanki znalazły mężów na tinderze ¯\(ツ)/¯