Aktywne Wpisy
Retoryk +144
dream_big +116
Cześć,
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Od kibiców, przez działaczy po polityków.
wszystko się zgadza. Oni grają jak sieroty(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Wiadomo że nie ta skala, i nie ma co porównywać. Ale myślę że na świecie chodzi cała masa ludzi która pojechała do Barcelony w głównym celu obejrzenia meczu. Na pewno są zapaleńcy jeżdżący tak na różne ligi.
No i drugie, wyobraź sobie jakby ci troglodyci z trybun zareagowali jakby miasto przestało dawać
Ale tu mogę być dumny z mojego klubu i z przyjemnością go wspieram. Miasto daje 40k na młodzież, z czego jest mocno rozliczany klub żeby nie użył tego na drużynę seniorską. Utrzymanie dorosłej drużyny to kwestia prywatnych sponsorów. Ok, tkwić będziemy w niższych ligach, ale chociaż sumienie czyste.
Komentarz usunięty przez moderatora