Aktywne Wpisy
rafal-pabianczyk +124
YRKE - sprzedawca mebli. Witam wszystkich chyba pierwszy raz w życiu oceniam dostawcę internetowego. Można to zrobić w niewielu miejscach bo firma zablokowała możliwość pisania opinii na Google, na pewno obawiając się negatywnych opinii. Kupiłem stoły kuchenne przez piękną stronę internetową firmy Yrke. Strona jest dopieszczona pod względem graficznym. Opisy informują o najlepszej jakości, szybkiej dostawie możliwości reklamacji zwrotów itd. Ogólnie jedna z najładniejszych stron jakie oglądałem w tematyce wyposażenia wnętrz z
Mega_Smieszek +654
Po drugie zniechęca to prywatnych biznesmenów to inwestowania w kluby bo to po prostu zajebiście
Autentycznie obrzydliwe.
Wyrzucajcie zdjęcia ludzi, którzy się pod tym podpisują.
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: w przypadku Wisły Płock to miasto Płock jest właścicielem tego klubu, więc to nie jest tak, że dali te pieniądze jakiemuś prywatnemu podmiotowi. Ale i tak to jest patologia, że miejskie pieniądze rozdają klubowi piłkarskiemu.
@Etreum: Tu nie chodzi o twoje dowody anegdotyczne, tylko rzeczywistość. Wystarczy spojrzeć sobie na suche dane, które dyscypliny najczęściej uprawiają dzieciaki.
Liczba drużyn nie ma żadnego znaczenia.
Bieganie można uprawiać bez żadnego boiska, tak samo ćwiczyć pompki
Poszukaj w sondażach państwowych następnym razem, i nawet jeśli odpowiedź będzie taka sama (a będzie) to jak już wiesz, nie tego dotyczy dyskusja bo dla mnie argument ilość=jakość to żaden argument (patrz g---o i muchy, Polacy i disco polo itd.)
Jak nie ma żadnego znaczenia?
Najpierw piszesz o miejscu pod dzierżawe, o placach obok szkół, wf’each, że tak jest optymalnie bo więcej ludzi korzysta a teraz że nie ma znaczenia
A co ma niby determinować? Mamy wybudować skocznie narciarskie albo ściany wspinaczkowe, które będą stały puste przy szkołach? Buduje się to, z czego dzieci najczęściej statystycznie będą korzystały.
Celem budowania infrastruktury, jest właśnie zachęcanie dzieci do aktywności fizycznej i jeżeli już mówimy o ekonomii, to mówmy o metrach kwadratowych zużytych na 1 godzinę aktywności fizycznej wykonanej przez 1 dziecko, a nie o tym, że wybudujemy obiekt który będzie stał pusty przez 95% czasu, ale za to mniej miejsca zajmie xD
No gdzie na placu gimnastycznym będziesz miał 20 osób na przestrzeni
Widzę że mam do czynienia z jednym z przypadków o którym wspominałem tym samym nasza dyskusja nie doprowadzi do konsensusu.
Dlatego kończę przepychanki, nie chce mi się już gdyż jest to syzyfowy wysiłek z mojej strony.
Trzymaj się tam Marek i miłego weekendu.
@Etreum: Faktycznie, ciężko dyskutować z kimś, kogo 99% aktywności odbywa się na tagu famemma xD
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: oczywiście, że ogląda, polska Ekstraklasa się lepiej ogląda niż liga angielska czy hiszpańska, poza hostami typu Liverpool City albo Real Bayern