Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
annlupin +16
kupiłam słomki metalowe i okazało sie że one jakieś takie długie są przecież ja sobie zaraz tym oko wykole a co uwas

#hulajnogaelektryczna #xiaomi #ninebot
Siema jeden przełożony się dziś do mnie przyczepił o hulajnogę w garażu że nie mogę jej tam trzymać bo stanowi zagrożenie pożarowe. Facet przemądrzały w każdej kwestii stary dureń.
Stoi w garażu/składziku tam ludzie stawiają rowery co prawda wszyscy mają szosy zwykle. Auta stoją na parkingu zewnętrznym.
Jest jakaś podstawa prawna do tego? Jak ktoś jeździłby rowerem elektrykiem to też nie można go trzymać w budynku? Hulajnoga jest normalnej firmy, nie wiem czy to olać i trzymać na dworze czy szukać jakichś atestów żeby mu pokazać że nie jest niebezpieczna.
Jakieś pomysły?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jest szefem? To jego "teren" ? Jeśli tak to ma prawo ustalać zasady funkcjonowania w firmie.
@mirko_anonim: Siema dwa
────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91