Aktywne Wpisy
heksengerg +1034
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Miguelos +85
W takie miejsca chodźcie a nie tam gdzie 6 krewetek kosztuje 60 zł. Nie mam nic do krewetek, lubię je ale ceny w polskich "wykwintnych" restauracjach (a w szczególności napojów) to śmiech na sali. Poniżej na zdjęciu bar mleczny, schabowy z ziemniakami i surówkami + kompot 22,50 zł.
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
boli tylko ze nie idzie zamontować drugiej jednostki
Tegoroczne lato przyniosło u mnie 20 dni z temp. powyżej +30,0. A w prognozie jeszcze kilka kolejnych. To już nie są
@MialemNieWracac: nie chodzi o odprowadzenie ciepła tylko o podciśnienie które się tworzy i zaciąganie ciepłego powietrze z zewnątrz.
czyli działanie jest bez sensu, chłodzimy powietrze które zaciągamy z zewnątrz żeby cieplejsze powietrze z zewnątrz schłodzić i wyrzucić na zewnątrz, to jest perpetum debile, generator głośności i nie ma to racji bytu, imo powinno być to zakazane bo to wysoce idiotyczne nieekologiczne rozwiązanie,
zostawiłem go raz tak zgodnie z instrukcją żeby pies miał chłodniej, chodził od 8 do 17 i efekt był taki jakbym po prostu zamknął okna xD no idiotyczne
@Antorus: i było więcej zieleni, a jak ktoś mieszkał na wsi to w ogóle to nie był problem bo przez noc się wychładzało, teraz w mieście w nocy ten cały beton i asfalt który grzał się cały dzień oddaje ciepło i nie ma chwili wytchnienia ( ͡° ʖ̯