Wpis z mikrobloga

@Pralko-suszarka: musisz wykonać kotwicę podświadomości używając tajemniej techniki robienia wody z mózgu na kursie podrywu 10 poziomu w Las Vegas 10 tysięcy $ za kurs inaczej nie ma szans bo ona to robi z każdym spotkanym typem i nie odróżnia ciebie od zenka zdziska waldka i romana z którymi była umowiona kolejno we wtorek środę czwartek i piątek.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka nie powiedzą ci że to nie to, łatwiej jest olać i nie wyjaśniać. Jak panna nie jest zainteresowana to przez kilka dni odzywam się pierwszy jeśli ona tego nie robi. Jeśli po 2-3 dniach dalej ja sam muszę napisać żeby się odezwała to po tym czasie ja milczę i czekam czy się odezwie. Jak nie to znaczy że szkoda czasu i olewam temat nie czekając na żadne wyjaśnienia. Dorośnie to
  • Odpowiedz
W skrócie, jak wygląda wasza relacja po pierwszym udanym spotkaniu? Serio piszę się wtedy mniej z drugą osobą? Czy przeciwnie, piszę się więcej albo przynajmniej na tym samym poziomie??

@Pralko-suszarka: ja totalnie nie pamiętam nawet kiedy musiałem pierwszy do laski po spotkaniu pisać, dziewczyny z którymi spotykałem się na fwb zawsze minute po spotkaniu piszą chyba sprawdzając czy ich nie zablokowałem xD, a takie z którymi byłem na spacerze czy
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka tak, te z którymi miałem jakiś dłuższy temat, same pisały. Dzwoniły, podsyłały głupoty, swoje zdjęcia itd. Te które mają wywalone nie odzywają się same. Od ostatniej z tindera wziąłem numer, było drugie spotkanie, kino. Ale dziewczyna sztywna jak pal Azji. Teraz mam w planie odezwać się do jednej z dwóch od których w sobotę wziąłem numer na imprezie. Z jedną tańczyłem trochę, z drugą pogadałem i też mam numer. Odezwę
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Nie jesteś najlepszą opcją i dlatego spadasz na orbitę albo dostajesz bloka. Dzieje się tak dopiero po spotkaniu bo przed liczą na to, że na żywo wywołasz u nich motylki w brzuchu ale jak widać tego nie robisz.
  • Odpowiedz
no nie akurat xD wiem jak wygląda koleżeński vibe

@Pralko-suszarka: no nie wiem.. jak taka nastka rozmawia i zachowuje się swobodnie na spotkaniu to całkiem możliwe że masz już łatkę spoko ziomka do pogadania i pożartowania. Jakbyś się jej bardziej podobał to by się inaczej zachowywała.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: po 1 to że spotkanie w twoim odczuciu było 9/10 to nie znaczy ,że w jej również xddd
Wypisujesz do niej po spotkaniu i w ogóle walisz jej jakieś wysrywy nawtykales jej xd nie bądź needy serio

Jak dochodziło do drugich spotkań itp to normalnie pisaliśmy i zazwyczaj jak łasce nie pasował termin to podawała piech innych jak już się z tego wykręca to nic z tego nie będzie
  • Odpowiedz
Czemu nie chcą mi wprost powiedzieć, że to nie to??

@Pralko-suszarka ludzie się panicznie boją innym mówić takie rzeczy. Przy zerwaniach kombinują też jak koń pod górę, by nie powiedzieć po prostu, że nie chce się z kimś być, albo woli się kogoś innego. Brutalne, egoistyczne, brak szacunku, ale dziś już nawet mamy słówko na tego typu rzeczy - ghosting.

Jedno wiedz na pewno - jak komuś zależy, to upewni się,
  • Odpowiedz