Aktywne Wpisy
Izziy +24
I'm tired, boss.
źródło: temp_file6054521997216948027
Pobierz
fsfdjf +8
spacer typu psiur się boi a ja odważna bo popiłam z sąsiadami
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6054521997216948027
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Pralko-suszarka: ja totalnie nie pamiętam nawet kiedy musiałem pierwszy do laski po spotkaniu pisać, dziewczyny z którymi spotykałem się na fwb zawsze minute po spotkaniu piszą chyba sprawdzając czy ich nie zablokowałem xD, a takie z którymi byłem na spacerze czy
@Pralko-suszarka: no nie wiem.. jak taka nastka rozmawia i zachowuje się swobodnie na spotkaniu to całkiem możliwe że masz już łatkę spoko ziomka do pogadania i pożartowania. Jakbyś się jej bardziej podobał to by się inaczej zachowywała.
Wypisujesz do niej po spotkaniu i w ogóle walisz jej jakieś wysrywy nawtykales jej xd nie bądź needy serio
Jak dochodziło do drugich spotkań itp to normalnie pisaliśmy i zazwyczaj jak łasce nie pasował termin to podawała piech innych jak już się z tego wykręca to nic z tego nie będzie
źródło: 1000020671
Pobierz@Pralko-suszarka ludzie się panicznie boją innym mówić takie rzeczy. Przy zerwaniach kombinują też jak koń pod górę, by nie powiedzieć po prostu, że nie chce się z kimś być, albo woli się kogoś innego. Brutalne, egoistyczne, brak szacunku, ale dziś już nawet mamy słówko na tego typu rzeczy - ghosting.
Jedno wiedz na pewno - jak komuś zależy, to upewni się,