Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +643

Ta znaczna część, to szkarłatny marszałek tagu i ty?
źródło: pkb
Pobierzjestem ciekaw kiedy ktoś wypuści jakieś taśmy z tych spotkań, wydaje mi się to wręcz niemożliwe, żeby przy takim temacie nikt nie zaczął nagrywać tego, patrząc na poprzednie afery tasmowe to tutaj byłoby niezłe słuchowisko i to aż z dwoma obozami politycznymi,
@spieshy: jesteś pewie, że jest to znaczna większość społeczeństwa? niestety, w realu słyszę/widzę wielu zwolenników tego idiotycznego pomysłu
źródło: 8a28923d1337bc039b03971779d54ee8ae2d5c34ccb0ba3c59c6f4657c93be9f
PobierzXd
Bo znaczna część społeczeństwa jest za.