Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +23
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

Aquoss +233
Wszędzie tylko te gravele, a czy ktoś jeszcze jeździ na zwykłych MTB? Raczej plusa nie dostanę, bo to chyba nie jest modne. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #rower
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![Dania podnosi wiek emerytalny. Polska zmierza ku zapaści systemu [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7698502f5161b92e3691def67214ded0e0fb39f2dabffe895e71f3539e87bef6,q80.jpg)

#nieruchomosci #policja
źródło: temp_file4401599955743286730
Pobierz@ChlopoRobotnik2137: drobna uwaga, korupcji wykluczyć nie można (lobbing prawdopodobnie jest tam bardzo silny) ale jest jeszcze jeden motywator. Posłowie są zapakowani w nieruchomości - a spadek cen nie jest im na rękę
@megawatt: toz to nowoczesna nazwa na korupcje, cos w rodzaju nowomowy
@mk321: komentuje ten program w wielu miejscach i ilość przeciwników radykalnych od zwolenników jest wszędzie znacznie większa.
Wiem że istnieje problem bańki, ale gdy są dwa przeciwstawne poglądy to ilość negatywnego sentymentu jest w miarę równa co do poglądu przeciwnego po obu stronach. Tu tak nie jest.
a to ze w--------i w kosmos jest oczywista oczywistoscia, poparta z reszta wynikami z poprzednich tego typu genialnych pomyslow
Ale w jakich miejscach komentujesz? Zgaduję że tylko w internecie (samo "komentowane" pewnie znaczy że
@spieshy: a bo to pierwszy raz?
@spieshy: Bo to nie naród decyduje. Naród będzie decydował dopiero za 4 lata. A wiesz co będzie za 4 lata ? G---o. Nikt im tego nie będzie pamiętał.
@manny24:
Powszechne opinie nie są tak skrajne jak na wypoku, ale generalnie dopłaty do kredytów nie cieszą się poparciem większości.
@spieshy: jakiś oskarków z wykopu?