Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1415
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +307
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Widzieliście może film Charlie? Aktorsko jest mocny. Mi jednak przeszkadzało to że jest odarty z jakiegokolwiek realizmu. Główny bohater jest przegrywem i odrzutkiem który dosłownie w 10 minucie filmu znajduje przyjaciół, chwilę później zakochują się w nim dwie dziewczyny. Może dlatego że ci znajomi też wydawali się lekko mówiąc specyficzni. W rzeczywistości taki nieśmiały i cichy chłopak byłby w szkole średniej omijany z daleka a w najgorszym wypadku dręczony przez szkolnych patusów. W tej produkcji wszystko przychodzi zbyt łatwo i szybko. W dodatku na koniec mamy jakiś pseudofilozoficzny monolog żeby żyć chwilą itp. Może za bardzo porównuję polskie warunki do amerykańskiej szkoły. Wyszła z tego jakaś nudna i cukierkowa opowieść o nastolatkach. Po ocenach na Filmwebie spodziewałem się czegoś znacznie lepszego ale widocznie to kolejny dowód że nie należy się sugerować ocenami na tym portalu.
Prawda że w tym filmie wszyskto przychodzi zbyt łatwo i szybko ale przesadzasz. Nie każdy introwertyk/"przegryw"/etc nie ma kolegow, dziewczyny i jest gnębiony