Aktywne Wpisy
rolnik_wykopowy +137
Ketoprofen +2
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
brat myślał że chą nam napluc do kebsa, a przecież wyraźnie zamawialiśmy ze spuchą
Jak sie nie udało to otworzyły się na zapleczyu drzwi do podziemnego bunkra atomowego i wyskoczyło z niego 300 członków ISIS i jak widac pobili nas suchą podbeskidzką
Dzieje sie to w mielni nomarlnie ze 3 razy dziennie od 30 lat, a media o tym milczom, polcijanci wiedza ale nie robiom z
@Leniek: nooo i tym wersem troche sie w----l - cyzli od poczatku szukali problemu>?!
Szarpanka = Bajkopisarstwo
To niezłe dowody XD