Aktywne Wpisy

faen0 +14
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

P-----c wobec kobiet? Chodzi o np: równe płacenie na randkach? Czy przy rozwodach równy podział opieki nad dzieckiem?
Czy moze p-----c związana z promowaniem równego wieku emerytalnego?
@KanJaweuDieZweite: wyobraź sobie, że masz problemy w zwiazku (np. toksyczna partnerka) i trafiasz na terapię do Kasi z 13 posterunku... Okazuje się że to Ty musisz się zmienić, bo partnerka jest toksyczna przez Ciebie
@se_mallo: Przecież kobiety, które lubią manipulować mężczyznami boją się stracić ten przywilej, w końcu kobiety uczą inne kobiety jak osiągnąć coś niewielkim kosztem. Wystarczy trochę pobawić się mężczyzną, on odwali większość roboty jak nie całą i można przejąć jego wysiłek.
Jeżeli ona tego nie nagrywa pod publikę (W sieci jest inna niż prywatnie), to faktycznie może być w szoku,
Komentarz usunięty przez autora
Kto takich starych prukw słucha
Komentarz usunięty przez moderatora