Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@se_mallo: Shaming pt. jacy to incele są źli ale nie podamy materiałów, które to potwierdzą ale macie mi uwierzyć na słowo, że tak jest bo jestem kobietą - klasyczny solipsyzm - moje zdanie kształtuje rzeczywistość i fakty - ah klasyk ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 462
@se_mallo: Piotr Zelt (Arni) też się odezwał i musiał go ratować żurek, bo jeszcze przy apelacji by dostał wpierd ol w sądzie i musiałby płacić.
  • Odpowiedz
  • 242
@se_mallo:
P-----c wobec kobiet? Chodzi o np: równe płacenie na randkach? Czy przy rozwodach równy podział opieki nad dzieckiem?
Czy moze p-----c związana z promowaniem równego wieku emerytalnego?
  • Odpowiedz
i taki ktoś ma wyciągnąć Mireczka z przegrywu na mitycznej TERAPII xd

@KanJaweuDieZweite: wyobraź sobie, że masz problemy w zwiazku (np. toksyczna partnerka) i trafiasz na terapię do Kasi z 13 posterunku... Okazuje się że to Ty musisz się zmienić, bo partnerka jest toksyczna przez Ciebie
  • Odpowiedz
Kasia z 13 Posterunku pierwszy raz zalogowała się do internetu xd

@se_mallo: Przecież kobiety, które lubią manipulować mężczyznami boją się stracić ten przywilej, w końcu kobiety uczą inne kobiety jak osiągnąć coś niewielkim kosztem. Wystarczy trochę pobawić się mężczyzną, on odwali większość roboty jak nie całą i można przejąć jego wysiłek.

Jeżeli ona tego nie nagrywa pod publikę (W sieci jest inna niż prywatnie), to faktycznie może być w szoku,
  • Odpowiedz
  • 121
@se_mallo: jeśli pani psycholog nie potrafi zebrać myśli i nagrać ciągiem kilku dłuższych zdań bez cięć, to ja już mam wyrobione zdanie o jakości jej pracy
  • Odpowiedz