Aktywne Wpisy
Testomane9 +1
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +100

No i z tymi osiagnieciami to jest też mocno w punkt! Jakoś obecna kultura nam pokazuje, że
Lachę kładź na rówieśników, a w szczególności
@mirko_anonim: Po 30 człowiek uświadamia sobie że teraz większość jego przyszłego życia to będzie monotonia i walka szczurów jak ma ambicję pchać się po szczeblach kariery, nic dziwnego że widząc taką perspektywę człowiek nie może się odnaleźć.
@mirko_anonim: nie jest to nic wielce dziwnego - zapewne jak wielu goniłeś do 30 roku życia za karierą, pieniędzmi itd.
teraz się nagle zorientowałeś, że ciężko nadrobić tamten czas - bo chętnych na koncerty, wypady weekendowe, wycieczki na 2 koniec świata z plecakiem nie ma
Takie młodsze towarzystwo przecież ma swoje okołoszkolne ekipy gdzie chcą robić przypały na mieście i chlać do rana a nie mieć towarzystwo zmęczonego, starszego pana z zakolami który musi wstać rano do roboty
───────────────────
─────────────────