Aktywne Wpisy

zajsty +123
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

Komentarz usunięty przez moderatora
@OskarDeveloperski: jaka jest niby bardziej konserwatywna opcja polityczna, nie licząc ekstremistów?
o ile sa legalnie
umieja po ang / i cos tam po Polski
maja normalne IQ
przyjechali do pracy
maja czyste papiery
@Khorne_: miało być poza ekstremistami
źródło: konserwy
PobierzChoć teraz to nawet Korwin okazał się za lewacki na konfederację xD
źródło: temp_file7978466152390127076
Pobierz@OskarDeveloperski: no a PiS nie sprowadzał imigrantów? Kilka milionów sprowadził, w tym setki tysięcy z jakichś randomowych państw.
@OskarDeveloperski: co masz na myśli, to że nawet sam własnej ironii nie potrafisz odczytać? xD
Wyśmiałeś przecież powyżej tezę, że pisowscy konserwatyści sprowadzają imigrantów, bo to złe "hehe lewactwo" tylko w twojej głowie ma to rzekomo robić xD