Wpis z mikrobloga

485 749 + 63 + 56 + 90 + 56 + 154 = 486 168

Były to ciekawe dwa tygodnie. Zdążył mnie użądlić szerszeń, potem przeciorała mnie jelitówka, potem dochodziłem do siebie podczas rege jazdy z wilgotnością powietrza 82%, a wczoraj 150km z @againcognito @guru8 @krabozwierz i @Piotr--K
Sprawdziliśmy co u jaworznickich nutrii (póki jeszcze żyją, choć ich dni są policzone), odbyliśmy pielgrzymkę pod TEN słupek, potem trochę pagórków w okolicach Gierałtowic by pokazać przyjezdnemu płaskopolakowi jak wyglądają trasy w naszej okolicy, a na koniec oddzieliłem się od ekipy by zebrać 3 kwadraty.
Wczorajszy upał trochę przygrzał mi w czerep, wzięcie bidonów 2x950ml było dobrą decyzją.

#rowerowyrownik #szosa
Elessar - 485 749 + 63 + 56 + 90 + 56 + 154 = 486 168

Były to ciekawe dwa tygodnie. ...

źródło: rr_szosa

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elessar:

Wczorajszy upał trochę przygrzał mi w czerep, wzięcie bidonów 2x950ml było dobrą decyzją.

Wielki chłop: Co to jest 2x950 na taki upał i 150 kilometrów. Trzeba będzie robić 3 przystanki na tankowanie ()
Chudy szczur: łeeeeee, tyle picia to mi na 300 kilometrów starczy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
  • Odpowiedz
  • 2
@guru8 @krabozwierz E no, koledzy drodzy, przecież też dotankowałem razem z Wami żeby się nie odwodnić - przypominam, że przyjechałem z różowym izo, a potem miałem wodę w bidonach :P No i pod Dino sok pomidorowy był pity
  • Odpowiedz