Aktywne Wpisy

mam_spanko +124
Masz żyć w czymś takim, masz to spłacać przez 30 lat i masz być szczęśliwy
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 20240824_184423
Pobierz
120_Dni_Sodomy +61
kto ogląda ten nad serial za czasów dzieciństwa? #nostalgia mocno kiedy czekało się do czwartku żeby oglądnąć co tydzień jeden odcinek teraz mamy wszystko na #netflix mimo lat dalej czuć vibe!
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
źródło: temp_file6644975251052220965
Pobierz

Zdarzają się jakieś patusy, ale co z tego? Zdarzył się też szmalcownik wśród zydów. Zakazac zydow z tego powodu? Ogromna większość marszu to zwykli ludzie, spłycanie tego do procentu patusow, którzy też mają prawo do życia, jest po prostu małe
Ale absolutnie nie
Argument: w marszu na parędziesiąt tysięcy ludzi znalazła się grupa debili którzy zrobili obore
@washington to przestań chodzić ze swoimi kolegami. Również byłem i wiesz co? Był spokój. Owszem ktoś sobie wypił piwo, czy setkę, ktos inny zapalił lolka. Jedynie do czego można się przyczepić to ilość spalonych rac porozrzucanych po ziemi.
źródło: 8e11731433c8eb5814c463d117b8
Pobierz@washington: Patrzcie, jaki #!$%@? debil.
źródło: image_picker_2F0BE1AF-D083-470F-BB1E-90A3E31EF11B-425-0000001CB15F720E
PobierzTen skrajnie prawicowy konfiarski spęd powinien być pałowany jeszcze przez rozpoczęciem eventu, ale policja jest silna dla słabych i słaba dla silnych - mam nadzieję że w tym roku Tusk i pochodne się przydadzą i rozgonią to w bardzo
@xclws: już tłumaczę. Zgraja skrajnych prawicowców (co jest eufemizmem, nie nazywam ich wprost faszystami, bo sąd wyroku nie wydał więc pomawiać nie będę), których przeciętny Polak nie chciałby spotkać wieczorem na ulicy, zagarnęło to ważne Święto dla siebie i sprowadza na nie jako gości faszystów z zagranicy (ich akurat nazywam, bo #!$%@?