Wpis z mikrobloga

@xclws: już zabronili? Xddd żałosne
Marsz pewnie i tak się odbędzie, tylko tym razem tvn pójdzie na całość i będzie on skrajnie prawicowy
Mam nadzieję że
  • Odpowiedz
@washington: Ja też byłam i żadnego patusa nie spotkałam, było dużo rodzin z dziećmi i na kilkadziesiąt tysięcy ludzi zawsze może znaleźć się jakaś patologia, ale to nie znaczy że marsz należy zakazać przez jakieś pojedyncze źle zachowujące się jednostki i przypinać mu łatke patologii, bo na 100 tysięcy ludzi kilka z nich źle się zachowało, zwłaszcza że jest dużo prowokatorów wysyłanych przez tuska i trzaskowskiego, tak samo jak wysyłali
x.....s - @washington: Ja też byłam i żadnego patusa nie spotkałam, było dużo rodzin ...
  • Odpowiedz
Ja też byłam i żadnego patusa nie spotkałam,

@xclws: bidulko musiały cie akurat ominąc kibole wiekszosci wiekszych klubow w Polsce i faszysci z polowy europy, niby szansa mała no ale moglo sie zdarzyć xD
  • Odpowiedz
@Przegrywek123: Oczywiście że tak, za pieniądze możesz kupić każdego. Tak samo jak na ukrainie ktoś zasponsorował majdan i opłacone grupy ludzi robili zamieszki, tak samo tutaj ktoś może sponsorować tych ludzi, takie rzeczy się dzieją i to nie jest żadna nowość
  • Odpowiedz
@xclws: niestety zakazywanie tych marszy to głupota. To będzie tylko paliwem dla dużej części patusów. Powinno się zezwolić i jednocześnie otoczyć ich kordonem policyjnym i obserwować z helikopterów.
  • Odpowiedz
@xclws: tez bylem pare razy i zawsze bylo super. nie wiem, moze tutaj chlopacy co sie wypowiadaja i plusuja to jechali na marsz pociagiem w skladzie jakiejs bojowki kibolskiej, a polowie trasy wyszli na bitke z przeciwnym klubem. bo za dnia, o normalnej godzinie, to szli najrozniejsi ludzie, autentycznie rodziny z dziecmi, z wozkami, spiewalo sie patriotyczne piosenki usmiechalo i generalnie byla naprawde fajna atmosfera
  • Odpowiedz
@xclws zabronili? SKANDAL
A już powoli dorabialismy się tradycji jak w USA i Francji. Szkoda.
Ale kto wie, może przy innym marszu będzie można tradycyjnie palić mieszkania i rzucać kostka brukowa która prowokuje leżąc na chodniku.
  • Odpowiedz
@xclws: dzięki za przypomnienie dlaczego nigdy nie zagłosuję na PiS, albo konfe. Jedni i drudzy tak samo chcą wziąć sobie patriotyzm na własność. Przy następnych wyborach trzeba do reszty odsunąć tę patologię od władzy.
  • Odpowiedz
@xclws: Polska nie jest krajem Polaków. Tutaj rządzi pewien koszerny naród umocowany w waszyngtonie, który walczy już o ochłapy i miękkie lądowanie po wyssaniu do cna ameryki.
  • Odpowiedz