Aktywne Wpisy

Koksixk +78
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania

L3gion +14

Nie wydano zgody w sprawie organizacji CYKLICZNEGO zgromadzenia, bo, żeby zgodę wydać trzeba je w przypadku organizacji raz do roku robić przez cztery lata z rzędu, a zrobili to do tej pory trzy razy:
https://samorzad.infor.pl/wiadomosci/6467049,marsz-niepodleglosci-20242026-sad-apelacyjny-podtrzymal-odmowna-decyzje-wojewody-nie-bedzie-cyklicznego-zgromadzenia.html
Nie oznacza to zakazu organizacji zgromadzenia. Po prostu nie spełnili norm na posiadanie zgody na cyklicznie organizowane
Nawet organizatorów przekupili, żeby zapraszali kolegów faszystów. XD
źródło: hfWk9kpTURBXy8xN2U3NWIzNjFiYWY5N2EzNDBlNjA5ZmUwMGVjMjkxMi5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCw94AAaEwBg
Pobierzźródło: cZak9kpTURBXy80MWRiM2RkMjk1NWU2NWVlZDZjNDc3OTllNWJlMzQyNC5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCw94AAaEwBg
Pobierzźródło: fC9k9kpTURBXy9hMTYyYjQwMDU0NzEwMDNjMzgzOWNlNjdiMmE3ZjNiMS5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCw94AAaEwBg
PobierzKażdy może zarejestrować takie zgromadzenie, nikt ci nie broni. W tym samym czasie co był marsz odbywały się też inne zgromadzenia
@Korax: Nie widziałem jeszcze, żeby usunęli organizatorów, zaproszonych faszystów z innych krajów, albo kiboli/ONRowców z rasistowskimi hasłami idących na czele marszu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli jesteś durniem i nie sprawdziłeś co to jest wydarzenie cykliczne a nie zabronili organizacji marszu
Jeśli umiesz odczytać słowa Trzaskowskiego poprawnie, dążył on do zabrania właśnie tej "cykliczności", dzięki czemu daje szansę innym na organizację swojego marszu. Jak dla mnie jest to uczciwe, bo to święto wszystkich Polaków i
Uuu, ale uśmiechnięci i tolerancyjni na ciebie wsiedli, otwieram popcorn.
@Korax @xclws: to następnym razem zamiast iść w środku, albo z tyłu marsz, pójdźcie na przód gdzie idą ONR, MW i inne tego typu organizacje oraz kibole. Rodziny z dziećmi raczej nie śpiewają o j-----u tvnu/lgbt/imigrantów.
@washington: a bo teraz będziemy decydować kto może iść - ten to patus to nie może. Ten to karzeł więc też nie. Ten to za gruby więc też nie wolno mu iść. Póki co polska jest wolnym krajem i nawet patusy mają prawo tu chodzić na marsze. Jeśli tego