Aktywne Wpisy
le1t00 +373
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
IntruderXXL +278
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Od razu napiszę, że nie chodzi mi o sytuacje gdy ludzie są ze sobą długo, np. od swoich lat 20 i wtedy ta różnica wieku była bardzo mała lub nie było jej w ogóle. To jest inna sytuacja. Tutaj wiele zostało przeżyte, jest przywiązanie i wartości wyższe i nie można tego dewaluować, sprowadzać np. do hedonizmu ciała, jakichś głupich tekstów o "dealu". Kobieta w swoim prime-time oddająca się facetowi, decydująca się na życie z nim to dla niego nagroda i powinien to zawsze uszanować i o ile nie będzie dramatów, trzymać się jej i kochać na zawsze. Ale dla mężczyzn szukających partnerki po 30 już można to sprowadzać do spektrum natury, dlatego, że zaczynamy od nowa, jak masz wybór to panna powinna być przed swoim przekwitnięciem (tym mentalno-metaforyczno-estetycznym), które generalnie zaczyna się po 30 roku życia. Zawsze można będąc z taką niewiastą starszą siebie oszukiwać, żeby w tym samym czasie marzyć o seksie z młodą dupą (sam s--s to też tylko element, z młodszymi kobietami facet jest szczęśliwszy), natury się nie oszuka. Wiem jednak, że faceci w przeciwieństwie do kobiet cechują się skrajnościami. Ma to przełożenie na IQ gdzie jest masa debili i wielu mężczyzn bardzo inteligentnych, u kobiet jest to bardziej wyśrodkowane do 100 punktów na skali bodajże Wechslera. W przypadku różnych fetyszy, zboczeń i odchyłów jest podobnie, dlatego znajdą się faceci lubiący grube ciała i stare ciała, jeśli to lubią to ich sprawa. Gorzej jak jest normalny facet i z jakiegoś powodu decyduje się na kobietę, której termin przydatności do reprodukcji powoli się już kończy, a np. chce mieć kiedyś dzieci. Dodatkowo jak wspomniałem takie kobiety cechuje często już tylko pragmatyzm, zostaje mało z tego co może dać młoda kobieta. Po co więc się w to pchać? Z musu? Z wygody? Desperacji? Pannę do 25 roku życia (wiecie, że kiedyś panna w wieku 25 lat to była stara panna i dramat dziadków i babć, że taka stara?) często dla faceta 35+ łatwiej jest zdobyć niż kobietę, która ma masę wymagań, a jej wartość na rynku matrymonialnym już się mocno zdewaluowała. Wiadomo, że są kobiety w wieku np. 35 lat, które są WZGLĘDNIE atrakcyjne, bo są szczupłe może trochę też jędrne (nie wiem, nigdy nie uprawiałem seksu z kobietą w tym wieku, ale słabo jest jak się maca miękkiego cycka podczas seksu, zamiast jędrniutkiego) i makeup robi swoje. Tylko co z tego skoro i tak byle 25 latka łatwo to przebije, a prawdopodobnie jeszcze charakter często będzie miała lepszy, będzie też od razu chemia A PRIORI. A jak się nie da zdobyć młodszej partnerki blisko jej prime-time (sorry, ale z licealistkami i studentkami pierwszego roku może być trudniej, jeśli nie chodzi tylko o s--s) to już lepiej pracować zdalnie i przeprowadzić się do Kambodży, Tajlandii, Filipin, ewentualnie Malezji lub do krajów Ameryki Płd i tam być szczęśliwym, niż użerać się z problemami, zwłaszcza tymi fizycznymi i zmarnować sobie życie. Panowie, szanujmy się.
#zwiazki #prime-time #przegryw #przegrywpo30tce #s--s
aa dzięki już mam, tylko pytanie dlaczego ty się martwisz o innych?
Autor wpisu wyraża frustrację związaną z relacjami mężczyzn w wieku 30-38 lat z kobietami w podobnym wieku. Uważa, że mężczyźni w tym wieku powinni szukać młodszych partnerek, ponieważ kobiety po 30. roku życia są mniej atrakcyjne fizycznie, mają wygórowane wymagania i większe ryzyko związane z ciążą. Wpis krytykuje związki z
@tom1988: bo młode d--y 20 lat go nie chcą. Zamykam temat.
Z wiekiem u mężczyzn też się pogarsza jakość nasienia, a jak palą to już w ogóle. No i też nie wszyscy ludzie w obecnych czasach w ogóle chcą mieć dzieci.
A normalna, stabilna psychicznie laska lat 20 nie będzie się prowadzać, facetem lat 30, a tym
Skoro ktoś do 35 roku życia był sam, nigdy nie miał baby to myślisz że dlaczego? Bo sam chciał?
Nie, bo jest nieatrakcyjny albo spierdoksem. I nagle to by się miało zmienić i jakas płodna 20 miałaby go chcieć???!? XDD
Ok, teraz się stałeś dynamiczny Oski. Czyli nie stałeś koło przegrywu nawet, po prostu failed normik byłeś i tyle.
XDD
Zmień tagi
@LifeReboot: w samo sedno. Pisać w necie można sobie sporo, ale rzeczywistość jest brutalna.
@alfka: O toto...