Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
rachuneksumienia +143
Walczyć za dom? Nie ma nawet mieszkania w bloku, bo nie stać mnie na kredyt.
Walczyć za rodzinę? Polki nie chcą się wiązać i rodzić dzieci, emeryci jedynie wysysają młodych.
Walczyć za Europe? Tą liberalno-lewicową czy muzułmańską?
Walczyć
Walczyć za rodzinę? Polki nie chcą się wiązać i rodzić dzieci, emeryci jedynie wysysają młodych.
Walczyć za Europe? Tą liberalno-lewicową czy muzułmańską?
Walczyć
#sport #paryz2024 #igrzyska #rozowepaski
źródło: temp_file8006925954876751759
PobierzNiech żyje wolność wolność i swoboda
Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda
@andbatros: w Polsce poziom tatuatorów jest na bardzo niskim poziomie. Nie mają umiejętności szkoły podstawowej. To znaczy nie umieją w perspektywę, cieniowanie i grubość kreski. A tacy otwierają nawet prestiżowe studia tatuaży. A idzie przyciągnięci do marki, dają bazgrać po sobie bo to taka moda.
@hacerking: Masz jakiś f----z kału? ( ಠ_ಠ)