Wpis z mikrobloga

@randybobandy2: Najmniej atrakcyjne, bo widzą, że faceta to faktycznie angażuje i daje mu się czym zająć, a one w tym czasie uskuteczniają doom scrolling na tiktoku albo oglądają pustym wzrokiem kolejny epizod gównianego serialu dla debili. Większość tych lasek to taka Rachel z Friendsów. Pustak, idiotka oceniająca ludzi po wyglądzie czy powierzchowności, ale ego w------e w kosmos. xD
  • Odpowiedz
@randybobandy2: Też może nie można uogólniać że wszystkie, ale tak, spora ilość kobiet niema zajęcia żadnego poza plotkowaniem i patrzeniem jak żyją inni, stąd też m.in. takie zainteresowanie kanałami podróżniczymi w ostatnich latach.
A później jak facet lubi sobie po pracy odreagować np. 2-3h grania w głupie gierki to znajdzie się taka @inflacja_biedaku

Granie to nic innego jak "palenie" wolnego czasu bezproduktywnie.

I będzie wmawiać że granie jest jak oglądanie netflixa,
  • Odpowiedz
@inflacja_biedaku:
"najśmieszniejsze jest to, że granie uznawane jest przez większość jako hobby"
Ja na pierwszym GTA nauczyłem się trochę angielskiego bo w 8 klasie podstawówki siedziałem przed klawiatura że słownikiem podręcznym angielskiego, potem przez całe liceum i na maturze miałem luźne 4 i pisałem nawet znajomym listy na poprawkę, więc gra do czegoś jednak mi się przydała :)
  • Odpowiedz
@spnt no nie? Chociaż osobiście nigdy tego z męskością nie wiązałem. Po prostu wielu z listy nigdy nie rozumiałem… no może poza grami, choć teraz w wielu 40+ mam problem żeby skupić się na jakiejś gierce dłużej niż 5 minut.
  • Odpowiedz
@sayanek: @RHarryH @randybobandy2

Co was interesuje co kobiety robią w swoim wolnym czasie? Nawet jeśli to Netflix i paznokcie, to co was to obchodzi? Miejcie swoje zainteresowania, szukajcie kobiet które też jakieś mają albo podobne do waszego, a te które nie mają niech sobie żyją bo też znajdą kogoś, kto będzie szukał w kobietach innych cech niż hobby.

Dajcie ludziom żyć jak chcą zamiast robić ebanie o takie
  • Odpowiedz
co nie zmienia faktu, że jak ktoś dłużej żył z kobietą okazuje sie to prawdą,

@randybobandy2:

Jak sobie wybrałeś taką kobietę, która nie ma hobby i jej przeszkadza że facet ma swoje to tak będzie, ale to nie znaczy że taka jest prawda xD trzeba wybierać głową a nie kuśka
  • Odpowiedz