@banicjant997 a na kogo należy głosować jak Ci zależy na gospodarce? PiS to PiS, a Konfederacja przyciśnięta o konkrety dotyczące postulatów mówi, że w sumie to się nie da albo "to był tylko taki żart".
"Tuskowi wybacze nawet to ze kradnie byleby rozliczył pis i poprzedni rząd" Nie wchodzę wtedy w polemikę z takimi jaskiniowcami bo lezy to niedaleko od sekciarstwa pisu.
A po co tu wchodzić w polemikę. Albo ktoś żartuje albo jest debilem. Przy maksimum dobrej woli można założyć, że ktoś uważa, że wszyscy będą kraść, więc whatever. Przyznam szczerze, że zawiodłem się na kredycie 0%, bo liczyłem, że to jedna z tych
I większość ludzi z mojego otoczenia głosowało na PO lub taktycznie na Hołownię, ale mimo to nie znam osobiście nikogo, kto by popierał kredyt 0%, był bezkrytyczny wobec Tuska lub nieironicznie wysyłał memy z chadem Tuskiem.
@van-der-staas: szanuję w takim razie znajomych, którzy są w absolutnej mniejszosci. Pozdrawiam
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 17a9e4f9d54749455c2b1945bd6887a8cbbf57bcc1c8765bf040a1775fa97162
PobierzA po co tu wchodzić w polemikę. Albo ktoś żartuje albo jest debilem. Przy maksimum dobrej woli można założyć, że ktoś uważa, że wszyscy będą kraść, więc whatever.
Przyznam szczerze, że zawiodłem się na kredycie 0%, bo liczyłem, że to jedna z tych
@van-der-staas: szanuję w takim razie znajomych, którzy są w absolutnej mniejszosci. Pozdrawiam