W dodatku ona nie ma usuniętych zdjęć z nim na facebooku
@mirko_anonim: To powiedz jej, żeby skasowała i wytłumacz jej o co chodzi. Jak jest to normalna dziewczyna, to zrozumie. Jak nie będzie chciała pomimo twojego wytłumaczenia sytuacji, to będziesz wiedział na czym stoisz. Takie 'trofea' dzisiejszych kobiet trzeba szybko piętnować. Może jest szansa, że nie odwiedza/ nie zmienia po prostu social mediów i na prośbę to zmieni.
@kasiknocheinmal jakby były był mniej atrakcyjny, to OP by się zastanawiał czy przypadkiem nie za nisko celuje z tą dziewczyną skoro z takim brzydkim kiedyś była XD
Zdjęcia można usunąć, ale przecież to i tak przeszłości nie zmienia. Popracuj nad kompleksami. To,że on był przystojny to nie znaczy,że był wyżej od ciebie, może był głupi i już nie mogła z nim wytrzymać. Nie ma co się tak poniżać, że ja jestem 5/10, a ktoś tam 10/10. Wygląd to nie wszystko.
@mirko_anonim: złapałem się ostatnio na tym że, moja była miała całkiem fajne ciałko, jak się umalowała to całkiem przyjemnie wygląda ale co z tego jak w glowie siano, ugotować nic umie, zrobić nic nie potrafi. Aktualnie dosłownie zakochałem się w umyśle pewnej dziewczyny, nad ciałkiem się popracuje i będzie fajnie, wiele rzeczy umie i potrafi, do tego szybko się uczy i nie poddaje :)
W dodatku ona nie ma usuniętych zdjęć z nim na facebooku tak jakby się chwaliła
@mirko_anonim: Wygląd eksa możesz olać to bez znaczenia, ale fakt że trzyma z nim zdjęcia? Długo już się męcze na tym świecie, ale założę się że ta kobieta nie jest do końca z tobą szczera.
@mirko_anonim: XD ogłaszam ewakuacje mireczku, szybko za mą do komory ewakuacyjnej
@mirko_anonim: ubergigaredflag
@mirko_anonim: To powiedz jej, żeby skasowała i wytłumacz jej o co chodzi. Jak jest to normalna dziewczyna, to zrozumie. Jak nie będzie chciała pomimo twojego wytłumaczenia sytuacji, to będziesz wiedział na czym stoisz. Takie 'trofea' dzisiejszych kobiet trzeba szybko piętnować. Może jest szansa, że nie odwiedza/ nie zmienia po prostu social mediów i na prośbę to zmieni.
Zdjęć pewnie nie usunęła, bo nawet o nich nie pamięta, a co zmienia to, że gość był przystojny? Lepiej, żeby był szkaradny?
Popracuj nad kompleksami. To,że on był przystojny to nie znaczy,że był wyżej od ciebie, może był głupi i już nie mogła z nim wytrzymać. Nie ma co się tak poniżać, że ja jestem 5/10, a ktoś tam 10/10. Wygląd to nie wszystko.
@moll: kobieca empatia xD
@moll: Tak sobie to tłumacz.
@mirko_anonim: Wygląd eksa możesz olać to bez znaczenia, ale fakt że trzyma z nim zdjęcia?
Długo już się męcze na tym świecie, ale założę się że ta kobieta nie jest do końca z tobą szczera.