Aktywne Wpisy
Robol +273
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

mutated5G_hornet +115
Zastanawiam się, jakim trzeba być frajerem, by przygarnąć samotną matkę i dymać na obcego bachora?
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki
Wyobraź sobie, że 1/3 swojego nędznego życia dymasz w kołchozie przy produkcji gównolitu tylko by przetrwać kolejny dzień, a i tak decydujesz się w pierwszej kolejności oddawać pieniądze na 30 sekundowy owoc miłości jakiegoś patusa w rowie pod remizą.
Życie to czysta natura....
#blackpill #natura #blackpill #zwiazki

Btw: na trzeciej fotografii rozbawiło mnie, że w zestawie jest również zatrzymany :D
PS.
Jeśli ktoś nie wie, to tego typu fotografie nazywamy knolling - przykładowa galeria:
https://demotywatory.pl/5221336/Knolling-to-styl-fotografii-w-ktorym-obiekty-sa-starannie
Miałem pewne podejrzenie, po co one tam są i po chwili szperania w sieci, upewniłem się, że moje podejrzenia były poprawne:
https://www.plushinarush.com/blogs/the-plush-times/comfort-in-crisis-why-police-officers-carry-teddy-bears-in-their-cars-for-kids
@Adaslaw: Uhmm... jak jest wypadek z dzieckiem i rodzice są mocno poszkodowani (np. nieprzytomni) co się może zdarzyć bo siedzą z przodu a mały dzieciak zazwyczaj w foteliku z tyłu, to dzieciak dostaje misia żeby się czymś zajął i żeby go jeszcze mocniej nie traumatyzoawć.
Jak misiek idzie w ruch to znaczy, że jest źle :-/