Wpis z mikrobloga

Pod koniec lipca pojawiła się informacja o tym, że 22 sierpnia Orange likwiduje 3 usługi: "Konto Ważne Rok", "Więcej czasu na Internet" oraz "Więcej czasu na wszystko".
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-na-karte-koniec-trzech-uslug
https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Zmiany-w-rocznej-wa%C5%BCno%C5%9Bci/td-p/401736
Jednocześnie zapowiedziano wprowadzenie nowej usługi, która miałaby zastąpić 3 likwidowane.
22 sierpnia przypada już w ten czwartek. Czy ktoś wie coś na temat tej nowej usługi? Albo czy przedstawią ją jeszcze w tym tygodniu?
#orange #pytanie
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ovdose: nic nie wiadomo. Na forum telepolis przeważnie są podawane różne przecieki, ale w tej kwestii narazie cisza.

ja nie czekam co będzie po 22 sierpnia tylko przedłużyłem konto do 2029 roku zgarniając prawie 1TB w różnych bonusach
  • Odpowiedz
  • 0
ja nie czekam co będzie po 22 sierpnia tylko przedłużyłem konto

@mrbarry: no ja chyba też tak zrobię, chociaż na rok do przodu skoro kompletnie nie wiadomo czego się spodziewać
  • Odpowiedz
@mrbarry możesz opisać po łebkach co jak zrobiłeś? @ovdose panowie, pytanie bo już dawno nie robiłem i zapomniałem: 50zl doładowanie przedłuży o 93 dni, za 29zl jest 'więcej czasu na wszystko' przedłużające o 365 dni. W jakiej kolejności żeby się zsumowaly i było 458 dni? Pierw doładowanie potem WCNW czy odwrotnie?
  • Odpowiedz
  • 0
@PaulStone: bonusy z uslugi sumują się z tymi z doładowania, więc nie ma różnicy w jakiej kolejności to robisz. Ja przedłużyłem już sobie na ponad rok konto główne i internet i spokojnie czekam co tam orange nowego wymyśli. Jak chcesz przedłużać na kilka lat wprzód to po prostu aktywujesz usługę kilka razy pod rząd, bo okresy się sumują i chyba nie ma limitu
  • Odpowiedz
@ovdose @mrbarry niby orange przesunął termin o 2 tygodnie na 5 września. Pewnie im coś ni pyklo w systemie. Dziwne też było że dzień do a nie powiedzieli jak będzie wyglądać po nowemu...
  • Odpowiedz