Aktywne Wpisy

erni13 +75
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +325
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

Cześć Mirasy,
facet 25 lvl here, nigdy nie miałem problemów ze zdrowiem ale od dwóch tygodni pojawiły się problemy z wypróżnianiem, i zrobiła mi się taka jakby narośl na odbycie lub odbyt delikatnie wystaje - boli cały czas, nie da się normalnie wytrzeć po dwójce. Ma to około 2 cm, pojawiło się nagle. Do tego kapie krew przy wypróżnianiu i pojawia się dużo krwi, co to może być? Jak sobie radzić do czasu wizyty u proktologa?
Przy okazji poleci ktoś dobrego proktologa w #krakow ?
I nie, niestety to nie bait - z góry dzięki za pomoc!
#zdrowie #kiciochpyta #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: samo będzie mijało dłużej, niż gdy się wspomożesz. Kup w aptece maść Aesculan, wyciąg z kasztanowca działa ściągająco na żyły i przeciwzapalnie, lidokaina przeciwbólowo. Jedyny minus tej maści, to plami na brązowo, więc bielizna wygląda, jakbyś nie utrzymał po grochówce ;) Ale pomoga.
─────────────────────
1. Potwierdź że to na pewno homoroid a nie rak jelita
2. Na homoroida trzeba działać na różnych płaszczyznach tzn. dieta, odpowiednia aktywność fizyczna, krótkie siedzienie na sroczu. Szczegółów nie znam, bo na szczęście nie muszę, ale na pewno znajdziesz w necie. I to nie jest proces trwający 2 dni ale znacznie dłużej.
@mirko_anonim: idź do dowolnego chirurga, niech to teraz zobaczy - nawet w POZ lekarz jak jest cokolwiek kompetentny to powinien umieć zrobić badanie