Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +296
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +111
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Babom teraz o----------o- skad wiem? A no wiem bezposrednio od źródła. Każda chce faceta minimum z 3 pokojowym mieszkaniem splacanym regularnie od 5- 10 lat i sprawnym samochodem.
Nie mówie o gowniarach w wieku 20-25-30.
@mirko_anonim: poważny związek według ciebie trwa pół roku? Masz 16 lat? xD
@mirko_anonim: Spory redflag.
@mirko_anonim: red flag, nie ma ludzi idealnych. Są co najwyżej ludzie zauroczeni
Przecież to nawet nie są związki, tylko co najwyżej relacyjki, oparte na zwyczajnej fascynacji.
Związek to się zaczyna, jak już przejdziecie razem kryzys, który u każdej pary odpala się między 8 a 11 rokiem relacji, jak przejdziecie to, to już zostajecie razem do końca.
Trzymaj się miras. I jak napisali poprzednicy - karyna uzależniona od strzałów dopaminy, będzie skakać z kwiatka na kwiatek, jak tylko motylki zaczną opadać, lepiej że spotkało cię to wcześniej niż później.
Ps. O tej jedynej nie ośmieliłbym się mówić po 6 miesiącach związku.
@mirko_anonim: nie nigdy - jeśli ona podjęła taką decyzję to raczej dobrze wiedziała co robi, zwłaszcza że zrobiła to na chłodno a nie w emocjach
Kolejny dzień i znowu to samo...
Od rana w kopalni żeby mieć na jedzenie, ryżówkę i na ochronę dla strażników... #pdk
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@bg_92: ciekawe bo moja teoria taka, że op by dostał piany gdyby usłyszał prawdę, a i tak wszystko wyparl więc nie było sensu dyskusji. Szczerze mówiąc zazwyczaj jak nie jesteś z kimś naście
@mirko_anonim: na szczęście nie wszystkie, sporo jest "date to marry" myślących o (docelowo) małżeństwie, rodzinie, wspólnym życiu i zestarzeniu się razem. Dużo więcej niż piszą to wykopki