Aktywne Wpisy

12lat25cm +241
genesis-p +556
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

Pracuję niedaleko Wrocławia - bardzo dużo tutaj Ukraińców i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć.
Przypominam że to rosyjscy terroryści rozpoczęli wojnę, mordują cywilów, porywają dzieci. Mało tego za liderem tej terrorystycznej organizacji wysłany jest międzynarodowy list gończy.
@adamieczego: nie rozumiem w jakim sensie. Piszesz że łatwo chwytasz propagandę iotworzyłem Ci oczy na to jak wygląda prawda? ¯\(ツ)/¯
Na potwierdzenie tego że rosjanie to terroryści jest mnóstwo dowodów. Jak dla mnie starczy samo to że lider tej grupy terrorystycznej jest ścigany międzynarodowym listem gończym
Jeżeli terrorystyczną rosja chce zacząć budować swoją reputację niech się wycofa z okupowanych terenów - wszystkich. Wtedy będziemy mogli rozmawiać.
źródło: bezdomni-protestuja-przed-ratuszem-18-dzielnicy-paryza
PobierzA jeśli uważasz, że inne części świata są lepsze, to może czas na małą wycieczkę? Zobaczysz, że trawa nie zawsze jest bardziej zielona po drugiej stronie.