Aktywne Wpisy

smutny_kojot +313
Upośledzony pedalarz pięknie wyjaśnion. Nie wiem, po co jeszcze wrzuca do neta kompromitację tzvela.
#pedalarze #rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#pedalarze #rower #patologiazmiasta #patologiazewsi

straszny_cham +149

#budda
Pytanie dlaczego państwo i KNF Komisja nadzoru Finansowego nic z tym nie robi.
W związku z tym, nie można mówić, że loterie są przeprowadzone zgodnie z prawem jeżeli unikają składania obowiązkowych sprawozdań
źródło: wm
PobierzOdpowiedzialność z przepisu art. 77 ustawy o rachunkowości
Zgodnie z przepisem art. 77 ustawy z dnia 29 września 1994 r. o rachunkowości kto wbrew przepisom ustawy dopuszcza do:
nieprowadzenia ksiąg rachunkowych, prowadzenia ich wbrew przepisom ustawy lub podawania w tych księgach
@47e225fbde01e447c74d3254752fe100: 2h temu jeszcze dzialala
Czekam na nową loterie na powrót. Specialnie z tej okazji wezmę pożyczkę i wszystko wrzucę w losy.
źródło: 1000068698
Pobierzznowu nieprawda. Gwarancja bankowa to produkt kredytowy, wiele agencji ma po prostu udostępniony limit kredytowy pod finansowanie handlu i nie muszą nic wpłacać. Mało tego, taki limit kredytowy można udostępnić innej spółce (tak działają agencje).
Skoro spółki odpowiedzialne za organizacje unikają jak deszczu złożenia sprawozdań finansowych i co loteria to inna spółka ja organizuje, jednak co warto zaznaczyć, należą do jednej i tej samej osoby.
Warto wspomnieć, że Budda współpracuje z nią od samego początku kanału, czyli mubi i
@kapral-wojtek: To proszę czytać dokładnie. Właśnie o tym pisałem, że organizatorem jest inna firma, bo taka jest specyfika loterii promocyjnej tzn. organizacją zajmują się wyspecjalizowane podmioty. W tym przypadku to oba podmioty są powiązane kapitałowo, ale to nadal nie