Aktywne Wpisy
Szlachetny_Alchemik +170
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Bosayerba +138
Człowiek sobie spokojnie sra aż tu nagle kibel wybucha. No czegoś takiego to się nie spodziewałem, idę z reklamacją
#dieta #mirkokoksy #silownia
@siedze_w_samych_gaciach No właśnie nie.
@Saprofit No właśnie.
@Mirkosoft I co Ci te 30g nieco mniej wartościowego białka zrobi jedząc na dzień 200g? (Ja jem 360-370 licząc wszytko)
@Lewusx: Nic, ale nie wciśniesz 300 g samymi leniwymi, wiec to nie jest podstawa Twojego zapotrzebowania na białko. Ot, dodatek, który też ma trochę białka. Brokuł też ma białko, taki cały koło 500 g ma 15 g, nikt go nie je po to, żeby dostarczyć białko.
Inna sprawa, że kalkulatory żywności nie podają wartości energetycznej idealnie.Robiąc taki p--------k w misce, gdzie nopn stop wrzucasz coś innego, ciężko im kontrolować faktyczne spożycie energii.
@Lewusx: w sumie to po co? Tak serio się zastanawiam, jakie przyrosty mięśni masz w planach? Załóżmy optymistycznie, że 1 kg. miesięcznie, choć to raczej poziom początkującego suchoklatesa. Prosta matematyka: 1 gram białka to jakieś 3-4 gram mięśnia (bo mieśnie mają dużo wody). Zatem 1000 gramów mięśnia miesięcznie (1 kg.) to