Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Każdy z Was pluł na te osoby jak żyły a teraz kiedy się o------y m.in. przez Was to płaczecie na mirko dla plusów
Pluje na Was i pluję na Waszą marność.
Komentarz usunięty przez autora
@Satan_Was_a_Babyboomer: bordo całkiem ci już odebrało zdolność myślenia? Zamierzasz nałapać plusów jako ktoś "akurat przeciw"? Wejdź na te profile, 90% z nich aktywnie prowadziło swoje popularne tagi, zdecydowana większość była tu lubiana
Po za tym nie zależy mi na plusach tylko mówię co myślę.
3 miesięcznie bordo będzie decydować kto jest normik i komu może być przykro. Parodia.
@Satan_Was_a_Babyboomer: chyba cię suty drą kmiocie