✨️ Obserwuj #mirkoanonim Przez ile brać unidox po nawrocie objawow boreliozy? Mysle o miesiacu. Od 2013 choruje, co roku jak sie robi goraco mam nawrot. Stracilem nadzieje, ze da sie to wyleczyc zupelnie wiec chyba bede robil co roku takie przeleczenie. Pytanie jakis okres? 2 tyg, miesiac, trzy miesiace? Inb4 idz do lekarza Nie ide do lekarza, bo oni nie maja pojecia co robia. Zmagam sie z ta choroba 11 lat. Najchetniej poszedlbym polozyc sie do szpitala zakaznego na tydzien. Podlaczyliby mnie pod kroplowke z penicylina i moze mialbym spokoj... #borelioza #medycyna #choroby
Nie ide do lekarza, bo oni nie maja pojecia co robia. Zmagam sie z ta choroba 11 lat. Najchetniej poszedlbym polozyc sie do szpitala zakaznego na tydzien. Podlaczyliby mnie pod kroplowke z penicylina i moze mialbym spokoj...
@mirko_anonim: co oznacza nawrót objawów boreliozy?
Ja to brałem antybiotyk coś koło miesiąca, ale nie pamiętam nazwy bo to było z 7 lat temu. Oglądam czasami na YouTube dr Skoczylasa i on tam miał film o boreliozie, to pamiętam,że w jakichś badaniach wykazali pozytywne działanie Szczeci na boreliozę. To taki bodziak, można kupić jako suplement. Nie wiem czy takie wynalazki działają, ale, a nóż widelec pomoże. A drogie to nie jest.
Chłipie weź się porządnie przelecz, ze 2 msc biotrakson to minimum, a dawki doksy to i do grama można, wiem bo dobijałem do takich dawe w walce z borrelią
Przez ile brać unidox po nawrocie objawow boreliozy? Mysle o miesiacu. Od 2013 choruje, co roku jak sie robi goraco mam nawrot. Stracilem nadzieje, ze da sie to wyleczyc zupelnie wiec chyba bede robil co roku takie przeleczenie. Pytanie jakis okres? 2 tyg, miesiac, trzy miesiace?
Inb4 idz do lekarza
Nie ide do lekarza, bo oni nie maja pojecia co robia. Zmagam sie z ta choroba 11 lat. Najchetniej poszedlbym polozyc sie do szpitala zakaznego na tydzien. Podlaczyliby mnie pod kroplowke z penicylina i moze mialbym spokoj...
#borelioza #medycyna #choroby
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: co oznacza nawrót objawów boreliozy?
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Oglądam czasami na YouTube dr Skoczylasa i on tam miał film o boreliozie, to pamiętam,że w jakichś badaniach wykazali pozytywne działanie Szczeci na boreliozę. To taki bodziak, można kupić jako suplement. Nie wiem czy takie wynalazki działają, ale, a nóż widelec pomoże. A drogie to nie jest.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Poczytajno ILADS to dowiesz się dlaczego masz problemy zdrowotne
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord