Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: No raczej, dlatego założyłem rodzinę z młodszą. Już wolałbym starszą niż rówieśniczkę po 30, to najgorsza kategoria- już od pierwszej randki wieczne jęczenie jak to jest jej źle i ciężko XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli twój jedyny sposób na „kopa” w życiu to nastolatka, to może problem leży nie w ich wieku, a w twoim nudnym podejściu do życia. Zmień to by nie skończyć jako zdziadziały przegryw.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @kabotyno: możesz być u szczytu ale w pewnym wieku kobiety już nie mają nic do zaoferowania a mając wysoką pozycje nie chcesz starej nudziary dla której oglądanie netflixa to rozrywka. Wielu facetów ma ogrom energii i zainteresowań ale biorą sobie rówieśniczki i ich życiowa bateria spada na 20%

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Lepiej nie pisać takich postów, bo potem incele sobie wytwarzają nierealne oczekiwania i są rozczarowani, że 20-latki wolą swoich rówieśników vifoniarzy, a nie 30-letnich zakolaków.

wniosek taki żeby brać ewentualnie rówieśniczke do domu żeby dzielić koszty a młodszą na miasto :P

@mirko_anonim: Wniosek jest taki, że lepiej jeździć Ferrari niż Lanosem.
  • Odpowiedz
o to to. Moja była (25 lat) nigdzie nie pójdzie bo nogi bolą, za gorąco, za zimno, za drogo, za dużo ludzi, za mało ludzi. Dramat

@mirko_anonim: to jak ma taki mindset w wieku 25 to co się będzie działo u niej za dekadę xd

tak jak mówiłem - liczy się podejście i nastawienie do życia, jest możliwe mieć i lat 40 i być optymistycznym pasjonatem życia

ale jeśli kobieta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): @Dietetyq: skad u was przekonanie że młode laski to mają jakiś high-life, non stop imprezki, jachty, zapraszanie przez wszystkich na wszystko. Mało znam takich lasek serio. Większość to zwykłe powiatowe dziewczyny, które nie do końca znają taki świat a największe szaleństwa to upić się kilka razy w lokalnym OSP.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: u jakich "nas" - ja piszę za siebie a nie za innych ludzi

nikt nie twierdzi że każda jedna laska jeździ po jachtach z milionerami lol

tylko weź losową laskę 6+/10 szczupłą ale nie jakąś modelkę i popytaj ją jakie są jej pasje,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP):

pamiętajmy o różnicy w doświadczeniach życiowych kobiety i faceta w latach 20-30

@Dietetyq: to jest prawdziwy grooming i wykorzystywanie osoby z mniejszym doświadczeniem zyciowym, a nie jakies pojedyncze przypadki kolesia 30 lat co spotyka sie z dziewczyna 20 lat. No, ale dziala na korzysc kobiet wiec juz o tym sie nie mówi ( ͡
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A ja sądzę jednak w sumie, że chodzi głównie o pociąg fizyczny, który byłby największy do lasek w wieku 20-25.

Zresztą działa to w 2 strony - jak jakaś osoba podoba się nam fizycznie to nie zauważmy wad i hiperbolizujemy plusy. Zresztą dziewczyny w wieku 25-30 lat apropo rozrywkowego życia, podróżowania są jeszcze w porządku, a nawet więcej właśnie podróżują bo w tym wieku dopiero mogłyby cokolwiek zarobić.

Te
  • Odpowiedz