Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +82
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +330
beka z tego matiego xdd
Co jest z tym tinderem nie tak? Jak jeszcze chodziłem na studia to non stop wychodziło się z jakąś laską na p--o obojętne czy była zajęta czy nie. Czasem wychodziłem sam z dwiema a innym razem przelizałem się po drinkach z laską która miała być przyjaciółką. Tak samo jakaś zajęta mnie nocowała (tylko) ale wiecie non stop kontakt z laskami, bajery, imprezki.
Teraz 30 lat wracam na #tinder i kompletnie nic, zero zainteresowania. Odinstalowuje i instaluje jeszcze raz co jakiś czas, tesuje różne foty, opisy i NIC. Co najwyżej kilka lajków ale nic z nich nie wynika, zero rozmowy albo zdawkowe po czym usuwa pare. O co chodzi?
#podrywajzwykopem #relacje #zwiazki #tfwnogf #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Otóż szanowny kolego tak właśnie działa Tinder dla przeciętnego Mirka po 30
O nie typ zaliczył ścianę po 30 stce