No kurde, czy on wie, że jak się trafi jakaś złośliwa świnia, to ma zarzuty za kradzież? Takiej #!$%@? to dawno nie widziałem.
Tak samo z tą bronią, jest ustawa o rzeczach znalezionych, jest przepis o broni, a temu się wydaje, że nie musi zgłaszać znaleziska?No dawno nie widziałem takiego nieogarniętego chłopa ... Jeszcze to wszystko nagrał i opublikował, ręce opadają na tych internetowych celebrytów.
@zdrajczyciel: No kurde, ale jakiś choć minimalny instynkt samozachowawczy to jednak by się mu przydał. Za tę akcję z szynką to nie mam do niego już za grosz szacunku. Człowiek z zasadami by się wrócił, przeprosił i zapłacił tu i teraz. A nie kiedyś i może ..
@bbul44: przecież ten film równie dobrze może usunąć ktoś z centralki sosnowieckiej poza tym adaš na ogół ma dużo więcej szczęścia niż rozumu a poza tym nawet tutaj siedzą tacy co grubego zawsze obronią i powiedzą że mamy ból d--y
https://youtu.be/vUzEtJxaJ1I?t=1218
No kurde, czy on wie, że jak się trafi jakaś złośliwa świnia, to ma zarzuty za kradzież? Takiej #!$%@? to dawno nie widziałem.
Tak samo z tą bronią, jest ustawa o rzeczach znalezionych, jest przepis o broni, a temu się wydaje, że nie musi zgłaszać znaleziska?No dawno nie widziałem takiego nieogarniętego chłopa ... Jeszcze to wszystko nagrał i opublikował, ręce opadają na tych internetowych celebrytów.
raz że pistolet dwa że pospolity złodziej
centralka sosnowiecka nie spi
Filmik zniknął. xD Macie mirror albo streścicie co tam było w kwestii przywłaszczenia/kradzieży?
Komentarz usunięty przez autora
@ArchDelux: co ty pier..? film dalej wisi w niezmienionej formie
Centrala szpera na wykopie i czasami dobre rady sciaga ;/
@elektryczny_mariusz: Film dalej wisi. Może siedzi teraz na komendzie i składa wyjaśnienia, dlatego nie ma jak usunąć.
poza tym adaš na ogół ma dużo więcej szczęścia niż rozumu a poza tym nawet tutaj siedzą tacy co grubego zawsze obronią i powiedzą że mamy ból d--y
będę musiał umówić się z psychologiem żeby o tym porozmawiac
źródło: temp_file5981077192684045795
Pobierz