Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirek, 29 lat. Największy problem z Tinderem po trzydziestce jest taki, że możesz wyglądać młodo, mieć dobre zdjęcia i ciekawy lifestyle, ale nie będziesz się mieścił w widełkach ustawionych przez wiele dziewczyn w wieku, powiedzmy, 22-25 lat. Zaczynam mieć obawy, że jeśli nie znajdę kogoś teraz, to za pewien czas sytuacja będzie trudniejsza. Pytanie do niebieskich, którzy przekroczyli trzydziestkę. Jak to wygląda u Was? Wpadają pary z młodszymi dziewczynami?

Wiem, że niektórzy decydują się obniżać wiek, żeby następnie go ukryć i dzięki temu zmieścić w widełkach, ale nie chcę się bawić w takie kombinacje. #tinder #badoo #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jak mialem tindera to mialem sporo par 23-30, nawet wiecej niz ponad 30. Teraz mam lvl 34 wtedy miałem 32 bo od dwoch lat nie muszę już tinderowac bo mnie tam moja milosc sama znalazla xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jak masz 30+ to powinieneś być już ustawiony - stabilna praca/własna firma, narzeczona/żona a nie brać się za kobiety i dopiero teraz szukać. Apki randkowe są dla osób młodych a nie staruchów którzy zmarnowali swoje 5 minut -> szkoła/studia (bo tam się poznaje)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Pytanie do niebieskich, którzy przekroczyli trzydziestkę. Jak to wygląda u Was? Wpadają pary z młodszymi dziewczynami?

Młode zostaw dla młodych stary pryku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No bywaja, ale kazda jakas popsuta, spaczona, po przejsciach albo nie w moim klimacie. Popyt na moja nisze sie konczy/skonczyl, jedyne wyjscie to z---------c na festiwale i koncerty, ale zawsze wolalem wygodnie weryfikowac przez neta i odsiewac ziarno od plew. A teraz trza wrocic do klasycznego desperackiego podrywu, czego nienawidze bo to jak cofanie sie do epoki kamienia lupanego
  • Odpowiedz
Po 1, szukanie normalnych witaminek na tinderze?
Dla witaminek 22-25 jesteś za stary, bo one ustawiają maksimum na 27. Wszystko co ma 3 z przodu to stare dziady.
Myślisz, że dlaczego tylu patusów z wykopu, którzy chcą się tylko dobrać do majtek młodym naiwnym, zaniża swój wiek o 10 lat.
  • Odpowiedz