Aktywne Wpisy
wonsisko +96
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
groman43 +20
Nadejsza wiekopomna chwila, jak to powiedział klasyk. Walduś, mam pomysła, jak to powiedział inny klasyk.
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
#motoryzacja #samochody #lexus
okazałoby się wtedy, że również się psują :)
@BlackiLacki: przeciętnie. Kupisz dojechańca i z mechanikiem możesz już umawiać się na imprezy. Kupisz normalna klasę premium - jak będzie dojechanie to wyjdzie to samo, będzie wszystko robione na czas - możesz być spokojny.
@BlackiLacki: lexus jest w tym samym segmencie z nimi tylko na papierze. Tak na prawdę to zwykła toyota z lepszymi skórami w środku. Najbardziej to widać na autostradzie i po dostępnych silnikach.
@BlackiLacki: Przepraszam, ale zawsze się tylko uśmiecham pod nosem kiedy słyszę i widzę takie rzeczy. Zawsze każdy chwali
Druga sprawa to korozja, jak to na jdm przystało - musi być.
@WarsawWatches: Nie wiem czy nawet to jest prawdą xD
@WarsawWatches: Nie tylko, jeszcze pare lat temu wyglądały w środku jak taksówki z bangkogu. Faktycznie teraz jest lepiej, wyglądają niemal jak auta eurpejskie poprzednich generacji, tylko z ilością przycisków zwiększoną o 150%.
Ten przetrwa dość długo bo jest zalany syntetycznym specyfikiem imitującym bursztyn. Więc może nawet za milion lat dalej będzie stal i wciągnie go dopiero pod ziemie podczas ruchu płyt tektonicznych i zmian lądów gdzie zostanie zniszczony, chyba że ktoś go wcześniej zabierze w kosmos.