Aktywne Wpisy
jacekparowka +103
nie ma większego cuckoldstwa niż staranie sie wykonywać w pracy swoje obowiązki najlepiej jak umiesz
twój szef ma na ciebie w------e, płaci ci jakieś ochłapy w stosunku do tego co zarabia, więc po co masz się starać?
#pracbaza #praca #korposwiat
twój szef ma na ciebie w------e, płaci ci jakieś ochłapy w stosunku do tego co zarabia, więc po co masz się starać?
#pracbaza #praca #korposwiat
SzubiDubiDu +373
To jest Toyota Prius z 1997 roku. Jest hybrydowa i jej zanieczyszczenia to:
-138 g/km CO2
-0.012–0.018 g/km NOx
Auto nie wjeździe do Warszawskiej SCT od 2026 roku.
#motoryzacja #ciekawostki #j------t #sct
-138 g/km CO2
-0.012–0.018 g/km NOx
Auto nie wjeździe do Warszawskiej SCT od 2026 roku.
#motoryzacja #ciekawostki #j------t #sct
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
@groman43: niech zgadnę, alternatywa dla wykop.pl
mialem 2 pomysly kiedys, ktore zaczalem robic i po paru miesiacach okazalo sie, ze ktos mial juz gotowy produkt, bo pracowala nad tym cala firma...
lepiej połączyć siły, jak masz faktycznie fajny pomysl, to chetnie dolacze, bo w grupie sie latwiej pracuje, a jak nie to
Która z tych opcji?
1. Wymaga miliona klientów
2. Wymaga 100 programistów
3. Nie rozwiązuje problemu
@Michal_Spira: czyli nie masz żadnego dobrego
Komentarz usunięty przez autora
@Michal_Spira: z doswiadczenia jak ktos mowi ze ma setki pomysłow to zazwyczaj wszystkie sa slabe bo mozg takiego osobnika dziala na zasadzie losowego generatora. Taki osobnik tez nie realizuje tych pomyslow gdyz albo jak tylko sie za jakis zabierze to sam zdaje sobie sprawe ze jednak to nie najlepszy pomysl i niechce mu sie stracic na niego
@walokid: tak, zawołam jak projekt wcześniej upadnie.
@bzam: jestem wszystkim i niczym, zagadką oraz jej rozwiązaniem, końcem i początkiem - a może po prostu jestem nienormalny. Czas pokaże.