Wpis z mikrobloga

Tyle sie mowi na wykopie

@mirko_anonim: Jakby Ci to delikatnie powiedzieć... Wykop jako źródło życiowych rad plasuje się niżej niż poradnik dla inuickich babć klpzetowych.
  • Odpowiedz
To jest możliwe i w przypadku dziewczyny i chłopaka,że będzie ta chęć przygody. Tym bardziej jak się trafi okazja. To,że ona jest dziewicą w wieku 20 lat to o niczym nie świadczy jeszcze, może mieć za kilka lat więcej doświadczeń. Dziewictwo nie świadczy o charakterze. Rozumiem,że kilku partnerów w młodym wieku może zastanawiać, ale jak miała jednego to jeszcze nie jest red flag.
A w ogóle to ludzie się zmieniają, niektórzy są
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Odstaw wykop bo dostajesz od niego twardego autyzmu. Wiesz jaka dziewczyna jest najlepsza? Taka z którą się najlepiej dogadujesz ja jebe. Czy jak ci jakiś przygłup z wykopu powie, że ta co miała 5 jest lepsza od tej co miała 3.5 to się posłuchasz?
  • Odpowiedz
z tym mitycznym wyszaleniem się to takie wykopowe przekonanie

wiesz skąd to się wzięło? Bo mam wrażenie że tutaj jest na to jakaś dziwna presja

@sberatel: @moll ee nie tylko na wykopie, ja dosyć często słyszałem od różnych ludzi, że "trzeba się wyszaleć".
Raz pracowałem w jednej firmie razem z pewnym spokojnym mireczkiem piwniczakiem (pozdrawiam, jeśli to czytasz xD) i on właśnie się żenił ze swoją narzeczoną, z którą
  • Odpowiedz