pop100
pop100
Cześć Wypoki,

siedze tu z Wami już 14 lat, nadszedł czas, że przydałoby mi się Wasze wsparcie
Chce przy okazji dać też coś w zamian (czytajcie proszę do końca będzie #rozdajo )

W skrócie; W poszukiwaniu spokoju wyprowadziłem się z miasta i zamieszkałem w wiejskiej chacie bez prądu i sąsiadów. Przy tej okazji po 20 latach pracy w zawodzie przebranżowiłem na pszczelarza.

Troche mi obiło na punkcie pszczół i chciałbym się z tego utrzymywać. Zdecydowałem, że będę robił kursy pszczelarskie, chciałbym w zamian za pomoc w wypromowaniu mojego przedsięwzięcia rozdać jedno wejście na najbliższy kurs dla początkujących, który odbędzie się 10.08.2024 (kurs o wartości ~750pln)

Jeżeli mieszkasz zbyt daleko (jesteśmy w Małopolsce), albo masz inne plany na najbliższy weekend (to już za kilka dni), a zostaniesz wylosowany – nic straconego, mogę zaoferować w zamian 50% rabat na dowolny inny kurs w tym lub przyszłym roku, lub pakiet 6 miodów z mojej kolekcji, są to małe słoiki (70ml) ale za to z takimi rarytasami jak nowozelandzki miód z drzewa skórzanego, włoski miód z kasztanowca jadalnego, czy (ciągle dobry) radziecki miód gryczany z 71 roku + oczywiście miody z mojej pasieki (patrz załączone do posta zdjęcie)

Więcej o nas dowiesz się tutaj > www.pkp.edu.pl

O co proszę w zamian;

1. zaplusujcie ten wpis

2. zasubskrybujcie naszego instagrama

3. polubcie nas na facebooku

4 zasubskrybujcie nasz kanał na youtube - wybrana osoba zostanie zaproszona na kurs, lub otrzyma opisany ‘zamiennik’.

W komentarzu poniżej zamieszczę nieco więcej szczegółów,
Dzięki za przeczytanie do końca i wsparcie!

#pszczelarstwo
#rozdajo
#miod
221
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
szuineg
@pop100 masz plusa, ale nic poza tym bo reszty tych rzeczy nie posiadam. Popraw literówki na stronie, Toporzysko pewnie w południowo zachodniej Małopolsce. Górskie są pasma, nie pasy.
Powodzenia, fajna sprawa.
19
pop100
pop100
@w9rT_wv_bIAn37l:

- byłem grafikiem, decyzję pomogła mi podjąć pandemia i nieznośni klienci,

- zgadzam, się z Twoimi obserwacjiami - pszczelarstwo w dzisiejszych czasach to trudny i mało-dochodowy biznes, zwłaszcza jak mówimy o sprzedaży miodu - ale przy okazji daje zajebistą satysfakcję

- mieszkając na wsi w takim miejscu jak ja potrzeby finansowe są mniejsze niż w mieście, liczę na to, że jak uczciwie będę robił swoją robotę to wyżyję z
15
beer_man
O co proszę w zamian;

1. zaplusujcie ten wpis

2. zasubskrybujcie naszego instagrama

3.
5
P.....0
P.....0
2
powsinogaszszlaja
@pop100: Czy robiłeś rozeznanie, jakie jest zapotrzebowanie na takie kursy?
2
n.....3
n.....3
@pop100: Wiesz, że subowanie i nieoglądanie filmów na yt zmniejsza zasięgi.
2
pop100
pop100
@Yayra: tak, żyje tak z Żoną i Córką już 5 rok, mam fotowoltaike i do sytuacji awaryjnych agregat, na codzień nie odczuwam braku prądu, jak świeci słońce to jest git, w zimie jest nieco trudniej
2
P.....0
P.....0
@pop100: nie mam blika bo mi na androidzie 5 nie działa więc będzie na konto
Ale se chlebek kupie i pasztetową w bidronce
2
buntowniczaczupakabra
@pop100: "Zrób to, tamto i jeszcze tamto" - to nie rozdajo, a żebrajo.
2
MasaUpadlosciowa
@pop100: pokaż tą chatę bez prądu. Ogólnie wstaw zdjęcia na Instagrama, dla wielu osób to może być ciekawe/inspirujące, już abstrahując od tych pszczół.
2
pop100
pop100
@Przegrywzyciowy0: jesteś pierwszy, mozemy sie umówić, że jak Cię wylosuje masz opcje nr. 4 na #rozdajo - przeleje blikem 5PLN (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
1
beer_man
@pop100: Nie mam insta i fb, ale pewnie jestem w mniejszości.
1
pop100
pop100
@Yayra: może dzięki temu lepiej będzie zapamiętywalna,, nic nie poradzę na to, że skróty nam się pokryły z kolejami, raczej zmiany nazwy nie będzie, chyba że PKP mnie dojedzie ¯\(ツ)/¯
1
pop100
pop100
@naniex3: nie wiedziałem :/ nie jestem mistrzem w social media :/
1
pop100
pop100
nie ogarnąłem działającego linka do YouTube - a już za późno na edycję wpisu > tu poprawny link
1
n.....3
n.....3
@pop100: Zdjęcia i montaż bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły.
1