✨️ Obserwuj #mirkoanonim Znam osobę, która jest dla mnie całkowicie obca, nigdy jej nie widziałem itd. ale słyszałem wiele opowieści na temat partnera tej osoby. Wiem że jest zdradzana, mam na to dowody. Czy informować tą osobę o tym? #zwiazki #zdrada #zdrady
@Willy_Burgdorfer: Nie ważne kto jest zdradzany. Tak samo jak nie ważne kto jest okradany, kradzież to kradzież, a złodziej jest chodzącym gównem. Tu to działa tak samo.
@Atreyu: @mirko_anonim z anonima zgłosić dowody. W dzisiejszych łatwych czasach zdradzać to trzeba być wyjątkowym śmieciem. Kobiety zwłaszcza mają tyle opcji do wyboru. To pokazuje jaskini są degeneratami
Anonim (nie OP): Powiedzieć, ale tylko wtedy gdy zorganizujesz to tak, żeby nie dowiedzieli się, że ty wiesz. Musisz zaaranżować sytuację w taki sposób, że zdradzany coś zacznie przeczuwać i sam dojdzie po nitce do kłębka.
Znam osobę, która jest dla mnie całkowicie obca, nigdy jej nie widziałem itd. ale słyszałem wiele opowieści na temat partnera tej osoby. Wiem że jest zdradzana, mam na to dowody. Czy informować tą osobę o tym?
#zwiazki #zdrada #zdrady
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy informować?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91