Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1002
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
PobierzCiesze się, ze temat psiarzy i kundli zaczyna wychodzić na forum publiczne. Polowa społeczeństwa jest zakładnikiem psiarzy i bez wyrażenia zgody MUSI w tym uczestniczyć. Szczekające kundle w blokach, zasrane chodniki, obszczane elewacje i samochody, codziennie setka ZGLOSZONYCH pogryzień - dość.
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
źródło: z24315142Q,Szczekajacy-pies--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz

Wklejam tutaj kolejną część wymiany zdań z serwisem.
Ogólnie podsumowanie takie, że jestem "elitarnym biegaczem" i funkcje zegarka mi nie przysługują po prostu.
Już walić te dzienne propozycje treningów, bo nie potrzebuję tego.
Ale sugerowane czasy przy obecnym wytrenowaniu które wynoszą 21:00 na 5km mnie irytują. Gdzie biegam 3 minuty szybciej.
Dodatkowo te strefy tak się schrzaniły, że 3 strefa wynosi u mnie pomiędzy 157 tętno, a 157 tętno.
Zwłaszcza, że podane mam sugerowane procentowe przez garmina, czyli 70-79%.
Mój zegarek sie zbugował i nic nie jest w stanie naprawić nawet tych stref xD
Więc jak biegacie 5km poniżej 20min to garmina chyba nie ma co kupować, bo jesteście elitarni i powinniście skupić się na innym producencie.
#garmin #bieganie
Garmin sugeruje mi znacząco większy czas na biegach niż robię w rzeczywistości, np. na dyszce dodaje mi 5minut. Mimo, że zrobię bieg w ~38:30min.
Miał ktoś podobny problem? Rozwiązał to ktoś
źródło: garmin
PobierzNie oczekuj, że Garmin coś poprawi, będziesz zdrowszy ¯\(ツ)/¯
Jeżeli nie potrafi przeliczyć procentów to czy w jakiejkolwiek funkcji można temu ufać?
Patrząc na to mógłbym biegać ze stoperem bo każda funkcja może nie działać dobrze bo przelicznik tętna to raczej podstawa
@kaczmarejloooo: w sumie p------e i na pewno jest to minus z punktu widzenia user experience. Z tym że czy nie masz stref tętna wyznaczonych na badaniach jak już trochę biegasz? Te wzorki procentowe to i tak od pewnego momentu się trochę rozjeżdżają i lepiej na sztywno wpisać strefy. Zresztą nawet bez badań możesz na sztywno wpisać strefy (tak
Z kolejnym zegarkiem nie będę po prostu przepłacał, bo nie ma sensu. Chociaż poprzedni 745 był wymieniany z powodu czujników. Jestem fest zrażony do Garmina
Nie mam stref wyznaczonych, będę musiał kiedyś się gdzieś wybrać.