Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Da się być chadem uwięzionym w ciele przegrywa xd? A tak serio to bardzo chciałbym cofnąć czas i być dynamiczny jak teraz.
Kiedyś byłem mocnym #mentalcel + nigdy nie byłem atrakcyjny ale na prawdę.. dojrzewałem w czasach gdzie #tinder dopiero raczkował i dynamina robiła dużą robotę (nie raz byłem tego świadkiem). Z wiekiem dopiero coś mi się we łbie odblokowało.. może to kwestia że tyle razy zrobiłem z siebie błazna że już mi wszystko obojętne? może lata alkoholizacji wypruły ze mnie mentalne blokady? nie wiem.
Problem jest taki, że teraz to sobie mogę.. zwłaszcza że 30 dychy na karku. U młodych nie mam żadnych szans, wszystkie rówieśniczki zajęte i.. (najgorsza rzecz w dorosłości) po prostu nie ma fizycznie gdzie poznawać. Jedyne co z tego wszystkiego mam to czasem miła rozmowa z kelnerką czy kasjerką i tyle. Nie ułatwia też fakt, że wraz z wiekiem atrakcyjność (która nigdy nie była moją mocną stroną) też w dół ;) dlatego tak bardzo chciałbym się cofnąć do lat szkolnych albo chociaż wczesnostudenckich.

#przegryw #feels #przemyslenia #agepill #doroslosc #mlodosc #depresja #samotnosc #wykop30plus #wykop30club #przegrywpo30tce #tfwnogf #zwiazki #relacje #redpill #zycie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Da się być chadem uwięzionym w ciele przegryw...

źródło: 9c4cbc76de85d97407f76c8826b9dc6e

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: żałosne w c--j, chłop bez charakteru dał se wmówić że trzeba być dynamiczniakiem i teraz płacze że kiedyś nie był xD
Skoro taki chad z Ciebie, czemu nie piszesz pod własnym nickiem xD
  • Odpowiedz
sorry, ale męska atrakcyjność rośnie, nie spada. My nie kobiety.

@MajorKusiol: XD chyba najzabawniejsza bajeczka wykopków. Rosną to wam zakola, bebzon i wory pod oczami, chyba że jesteś w topce 0.001% genetycznie + dbających o siebie, ale jakbyście byli to nigdy i tak byście nie incelowali.
  • Odpowiedz
@pianinka: no włąśnie niespecjalnie, bo zauważyły to już kobiety z pokolenia naszych prababek, że mężczyźni lepiej się starzeją od kobiet + facet może cały czas chlać, robić, spać ze świniami i będzie wygladał kilka razy lepiej niż kobieta robiąca to samo. Tym bardziej jest to widoczne, jak mamy siłownie i obie płcie mają dużo za dużo czasu i mogą lajtowo sobie ćwiczyć / dbać o swój wygląd. Już nasze prababki
  • Odpowiedz
@MajorKusiol:

ale wmawiaj sobie to cały czas

O ironio ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę doskonale jak się starzeją mężczyźni dookoła mnie, ale jak lubisz się łudzić tym co ci babcia gadała to miłego zderzenia się z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
@pianinka: a ja widzę na ulicach starzejące się laski od 27 roku życia, otyłe, sflaczałe, blade, na plaże to może 1/40 się nadaje, do tego z przerzedzonymi włosami...szczególnie włosy szybo im siadają xD Jeżeli dbasz o siebie i masz dopasowany image do swojej fizjonomii to możesz spokojnie 10 sobie zdjąć i nikt tego nie zauważy xD
  • Odpowiedz
@skud: A ja gdzieś napisałam, że kobiety się jakoś wyjątkowo dobrze starzeją? Wszyscy się starzejemy, tylko wykopki na siłę sobie próbują wmawiać, że jak przez 30 lat nie mieli powodzenia to nagle po 40stce ich będą małolaty rozchwytywać, bo się naoglądali w mediach jakichś Clooneyów z milionami na koncie i myślą, że nagle też się w pięknego łabędzie przeobrażą ( ͡° ͜ʖ ͡°) A prawda jest
  • Odpowiedz
@pianinka: kobiety starzeją się dramatycznie wcześnie i brzydko, niewiele jest takich którym wiek dodaje uroku xD Zakola też można jakoś tuszować odpowiednimi fryzurami, z resztą to nie jest największy problem, zmarszczki czasami dodają charakteru...kwestia właśnie stylu/osobowości. Powodzenie to jest termin bardzo rozmyty...na to składa się wiele czynników: atrakcyjność, osobowość, umiejętność kreowania sytuacji i wizerunku. Jeżeli ktoś nie robi nic ze sobą to wiadomo, że wraz z wiekiem będzie gorzej, ale
  • Odpowiedz