Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
blackghost +5
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Da się być chadem uwięzionym w ciele przegrywa xd? A tak serio to bardzo chciałbym cofnąć czas i być dynamiczny jak teraz.
Kiedyś byłem mocnym #mentalcel + nigdy nie byłem atrakcyjny ale na prawdę.. dojrzewałem w czasach gdzie #tinder dopiero raczkował i dynamina robiła dużą robotę (nie raz byłem tego świadkiem). Z wiekiem dopiero coś mi się we łbie odblokowało.. może to kwestia że tyle razy zrobiłem z siebie błazna że już mi wszystko obojętne? może lata alkoholizacji wypruły ze mnie mentalne blokady? nie wiem.
Problem jest taki, że teraz to sobie mogę.. zwłaszcza że 30 dychy na karku. U młodych nie mam żadnych szans, wszystkie rówieśniczki zajęte i.. (najgorsza rzecz w dorosłości) po prostu nie ma fizycznie gdzie poznawać. Jedyne co z tego wszystkiego mam to czasem miła rozmowa z kelnerką czy kasjerką i tyle. Nie ułatwia też fakt, że wraz z wiekiem atrakcyjność (która nigdy nie była moją mocną stroną) też w dół ;) dlatego tak bardzo chciałbym się cofnąć do lat szkolnych albo chociaż wczesnostudenckich.
#przegryw #feels #przemyslenia #agepill #doroslosc #mlodosc #depresja #samotnosc #wykop30plus #wykop30club #przegrywpo30tce #tfwnogf #zwiazki #relacje #redpill #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Skoro taki chad z Ciebie, czemu nie piszesz pod własnym nickiem xD
@MajorKusiol: XD chyba najzabawniejsza bajeczka wykopków. Rosną to wam zakola, bebzon i wory pod oczami, chyba że jesteś w topce 0.001% genetycznie + dbających o siebie, ale jakbyście byli to nigdy i tak byście nie incelowali.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
O ironio ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę doskonale jak się starzeją mężczyźni dookoła mnie, ale jak lubisz się łudzić tym co ci babcia gadała to miłego zderzenia się z rzeczywistością.
Ja chciałbym się cofnąć, gdy przelewałem się u starego w jajach, i żeby ejakulował mną do kibla.