Aktywne Wpisy
robert5502 +299
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
dorszcz +191
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Czy moze jeszcze lepiej zglosic sie od razu gdzies do warsztatu i zalatwia to za mnie?
#wypadek #wypadekdrogowy #policja #ubezpieczenia #ubezpieczenie #ubezpieczenieoc #kolizja #samochody #mandat #pomoc #polskiedrogi
@BooBoo: Jak chcesz zarobić, to centrum likwidacji szkód, zrobią wszystko za Ciebie, dadzą Ci samochód zastępczy na koszt OC sprawcy, na koniec odbierasz naprawiony samochód. Robiłem tak 3x i było lux.
Można też oddać samochód do warsztatu współpracującego z ubezpieczalnią i bezgotówkowo naprawić, też wszystko
Nie zgłaszać nic bezpośrednio samemu ubezpieczyciela tego który zawinił?
Zglaszam sie do takiego centrum i totalnie wszystko robia za mnie?
Koleś który mnie stuknął miał ubezpieczenie w ergo Hestia, dzisiaj już miałem zamiar wypełnić tam wszystko przez internet.
Największą obawę mam co do tego, że będzie to szkoda całkowita. Mój kolega jest mechanikiem, obejrzał
Możesz też zgłosić do ubezpieczalni, tam wskazać, że chcesz bezgotówkowo, oni wskażą Ci współpracujący warsztat i też wszystko ogarną za Ciebie. Możesz próbować w ASO. Jak zrobią szkodę całkowitą to dostaniesz "wartość" pojazdu, tylko pytanie co za to kupisz.
Oczywiście w każdym przypadku, rzeczoznawca, ASO, bezgotówkowo, centrum likwidacji mogą orzec całkę jeżeli koszt naprawy przewyższy wartość pojazdu.
Szkoda całkowita to też nie